MEDYA

Selin Ciğerci’nin Elazığ programı iptal edildi

Elazığ’dan peş peşe iptal haberleri geliyor. 30 Eylül 2022 tarihinde Elazığ’da konser verecek olan ünlü şarkıcı İrem Derici’nin konseri iptal edilmişti. Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivali’nde sahne alacak olan Derici’nin konserinin iptalini ardından bir iptal de Selin Ciğerci programı için geldi. 1 Ekim tarihinde açılış programı ve kadınlar matinesi için kente gelecek olan Ciğerci’nin programı iptal edildi. İptal haberini aldıktan sonra sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yapan Ciğerci, kadınlar matinesine bilet alanlara biletlerin geri verileceğini söyledi.

Elazığ’da İrem Derici’den sonra Selin Ciğerci’nin programı da iptal edildi. Ünlü isimlerin programlarına yönelik alınan iptal kararları gündeme bomba gibi düştü. İrem Derici ve Selin Ciğerci’ye sosyal medya üzerinden destek yağdı. Ekim ayının ilk gününde Elazığ’da bir açılışa ve kadınlar matinesine katılacak olan Ciğerci, iptal olan programının ardından yaptığı paylaşımlarla tepkisini dile getirdi.

SELİN CİĞERCİ’NİN DE PROGRAMI İPTAL EDİLDİ

Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin Elazığ konserinin iptal edilmesinin ardından bir iptal kararı da Selin Ciğerci için geldi. 1 Ekim tarihinde Elazığ’da bir güzellik merkezinin açılış programına ardından da bir otelde düzenlenecek kadınlar matinesine katılacak olan Ciğerci’nin programı iptal edildi. Kadınlar matinesi için bilet alanların biletlerinin geri verileceği öğrenildi.

‘BEN İNSANLARA İŞ İMKANI SAĞLAMAYA GELİYORUM’

Elazığ’daki bazı gruplar İrem Derici ve Selin Ciğerci’nin kentteki programlarına tepki göstermiş ve iki ünlü ismin programlarının iptalini talep etmişti. Elazığ programı iptal edilen Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duruma tepkisini dile getirdi. Hem istihdam sağlamak hem de oradaki sevenleriyle güzel bir akşam geçirmek için kente geldiğini söyleyen Ciğerci, ‘Ben oradaki hanımefendilerle güzel bir akşam geçirmeye, insanlara iş imkanı sağlamaya geliyorum. Orada beni görmek istemediğinizi söylemişsiniz. Çok ayıp. Çok üzüldüm gerçekten. Ben beni sevenlerle buluşmak için geliyorum.’ İfadelerine yer verdi.

BİLETLER GERİ VERİLECEK

Sosyal medya paylaşımlarına devam eden Selin Ciğerci, 1 Ekim tarihli kadınlar matinesinin iptal edildiğini duyurdu ve ‘Bu arada Elazığ matinesi iptal edilmiş. Biletler geri verilecekmiş. Bir şey söylemiyorum. Artık açılışta görüşürüz hanımlar. Öptüm . üzülmeyin. Başka sefere inşallah’ notunu düştü.

Başa dön tuşu