MEDYA

Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say kimdir, kaç yaşında? Nursena Say Instagram adresi

Miss Turkey 2022’de şampiyon belli oldu. Birinci seçilen isim açıklanırken Miss Turkey 2022 birincisi ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. Miss Turkey finalinde toplamda 20 isim podyuma çıktı. Her biri birbirinden iddialı olan Miss Turkey adayları kısa bir gösterinin ardından mülakattan geçti. 2022 Türkiye güzeli tacını geçen sene şampiyon olan Dilara Korkmaz’dan aldı.

Miss Turkey 20222de yarışan 20 isim finalde podyuma çıktı. İlk olarak 20 finalist arasından oylama ile 10 isim seçildi ve seçilen 10 isim yarı finale kaldı. Daha sonra podyumda kısa bir mülakat sonrasında birinci açıklandı. Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say oldu. Peki, Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say kimdir? Nursena Say kaç yaşında, nereli? Nursena Say Instagram adresi nedir? İşte Nursena Say’ın hayatı ve merak edilen tüm detaylar…

MİSS TURKEY 2022 BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

Türkiye 2022 güzeli belli oldu. Ülkemizin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan Miss Turkey 2022’de şampiyon açıklandı. Miss Turkey 2022 tacını Nursena Say taktı. Yarışmada dereceye girerek birinciliğin sahibi olan Nursena Say’ın hayatı merak konusu oldu. Tescilli güzel ile ilgili çok sayıda soruya yanıt aranmaya başlandı. Arama motorlarında ‘Nursena Say kimdir*’, ‘Nursena Say kaç yaşında?’, ‘Nursena Say evli mi?’, ‘Nursena Say Instagram adresi nedir?’ gibi sorulara cevap arandı.

NURSENA SAY KİMDİR?

Miss Turjey 2022 birincisi Nursena Say, 24 yaşında ve 1.80 boyunda. İstanbul’da ikamet eden Say, Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu. Bilindiği gibi Miss Turkey yarışmasına sadece 1 Ocak 2022 tarihinde 18 yaşını doldurmuş, 27 yaşından küçük ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olanlar katılabilmektedir. Ayrıca yarışmaya katılım şartlarından biri de hiç evlenmemiş olmaktır. Bu sebeple Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say’ın bekar olduğu düşünülüyor. Nursena Say’ın Instagram adresi ise ‘nursenasay’ olarak biliniyor.

TESCİLLİ TÜRKİYE GÜZELLERİ 2022

Miss Turkey 2022 yarışmasında Nursena Say birinci, Aleyna Şirin ikinci ve Selin Erberk Gurdikyan üçüncü oldu. Yarışmada üçüncü olan tescilli güzellerden Selin Erberk Gurdikyan, Avrupa güzeli Neşe Erberk’in kızıdır. Yarışmayı üçüncülükle tamamlayan Selin Erberk, yaşadığı mutluluğu annesi Neşe Erberk ve kız kardeşiyle paylaşırken bu anlar kameralara saniye saniye yansıdı. Türkiye’nin tescilli güzelleri sosyal medyanın da gündemine oturdu.

 

Başa dön tuşu