GENEL

Son Dakika! Motorine İndirim Sonrası Zam Geldi! 10 Ağustos 2022 Çarşamba Güncel Akaryakıt Fiyatları!

Son dakika! Daha bugün açıklanan motorine indirim haberi henüz yazılırken motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere zam geldi! Peki 10 Ağustos 2022 Çarşamba güncel benzin fiyatları İstanbul, Ankara ve İzmir'de kaç TL oldu?

Son dakika haberi geldi! İndirim sonrası motorinde beklenen zam haberi geç olmadan duyuruldu. Bugün indirim yapılan motorinin fiyatına yeniden zam haberi geldi. Bu gece yarısından itibaren motorin için 1 liralık indirim yapılmıştı ancak gelen son dakika bilgisine göre motorine yeniden 81 kuruş zam geleceği açıklandı. Peki 10 Ağustos 2022 çarşamba gününden itibaren benzin ve motorun fiyatları ne kadar olacak?

Geçtiğimiz hafta 100 doların altına gerileyen petrol fiyatları açıklanmıştı. 10 Ağustos Çarşamba 2022 motorin fiyatlarına indirim yapılmıştı. Vatandaşlar benzinin litre fiyatı motorun litre fiyatı kaç TL oldu diye sevinçle ararken zam haberi duyurusu geldi. Geçtiğimiz cumartesi günü benzine litresi 2 lira 23 kuruş motorinin litresi 1 lira 15 kuruş düşürülmüştü. Bu gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatı 1 lira daha indirimli hale getirilmişti. Benzinde ise bir değişiklik olmamıştı. Motorinin indirimine vatandaşlar daha henüz sevinemeden bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 81 kuruş zam geleceği öğrenildi. Benzinin fiyatında ise henüz bir değişim açıklanmadı.

Peki güncel benzin ve motorinin litre fiyatı kaç TL oldu? 10 Ağustos 2022 Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları İstanbul, Ankara ve İzmir’de kaç TL oldu?

İstanbul’da Benzinin litresi 20 lira 04 kuruş TL, Ankara’da Benzinin litresi 20 lira 15 kuruş TL, İzmir’de Benzinin litresi 20 lira 16 kuruş TL,

İstanbul’da motorinin litresi ise 22 lira 37 kuruş TL ,Ankara’da motorinin litresi 22 lira 46 kuruş TL, İzmir’de motorinin litresi 22 lira 47 kuruş TL oldu.

Başa dön tuşu