MEDYA

Müge Anlı 1,5 yaşındaki Naime Ceyda Erbay bulundu, ablası Lina Nazlı nerede?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tüm Türkiye 1,5 yaşındaki Naime Ceyda ve ablası Lina Nazlı için ağladı. Küçük kızların hikayesi izleyenleri gözyaşlarına boğarken Gaziantep’ten canlı yayına katılan bir kadın ise hemşire olduğunu söyleyen bir kadının 1,5 yaşındaki Naime Ceyda’yı kendisine bıraktığını söyledi. Müge Anlı, aldığı bu ihbar sonrasında minik kızı aldırmak için hemen harekete geçti.

Müge Anlı canlı yayınına katılan Melissa ve küçük kızlarının başına gelenler tüyler ürpertirken tüm Türkiye minik kızlara ağladı. Melissa ve Abdurrahman, kızlarını bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Eşinden ayrıldıktan sonra çocuklarını alıp ortaokul arkadaşının yanına yerleşen Melissa’nın yaşadıkları başta sunucu Müge Anlı olmak üzere hem stüdyodaki hem de ekran başındaki izleyicileri dehşete düşürdü. Canlı yayın sırasında 1,5 yaşındaki Naime Ceyda’dan gelen güzel haber ise herkesi sevindirdi.

ÇOCUKLARINI 7 AYDIR GÖREMİYOR

Melissa ve eski eşi Abdurrahman, küçük kızları Naime Ceyda ve Lina Nazlı’yı bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Canlı yayında başından geçenleri anlatan Melissa, anlattıklarıyla tüyler ürpertti. Eşinden ayrıldıktan sonra çocuklarını alıp ortaokul arkadaşının yanına giden Melissa, burada adeta dehşeti yaşadı. Ortaokul arkadaşının sevgilisi ise Melissa’yı fuhuşa sürüklüyor. Sürekli çocuklarıyla tehdit edilen ve ‘Para getir çocuklarını gör’ diyerek tehdit edilen genç kadın aylardır ortada olmayan çocuklarını bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

‘KIZLARIMI KAÇIRDILAR’

Gaziantep’te yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Ortaokul arkadaşı Gamze ve sevgilisinin kendisi üzerinden para kazanmak için çocuklarını kullandığını iddia eden Melissa, sürekli çocuklarıyla tehdit edildiğini ve uygunsuz teklifler almaya başladığını anlattı. Şiddete maruz kaldığını, çok defa burnu kırıldığını öne süren genç kadın kaçmak istese de başarılı olamadığını söyledi. 3 ve 1,5 yaşındaki kızları için mücadele eden Melissa, ‘Benden menfaat sağladılar, kızlarımı kaçırdılar’ dedi. 7 aydır çocuklarını görmeyen Melissa, eski eşi Abdurrahman’a durumu haber verdi ve başına gelenleri eski eşine anlattı. Kızlarını bulabilmek için el ele veren genç anne ve baba ise hemen Müge Anlı’ya başvurarak canlı yayına çıktı.

1,5 YAŞINDAKİ NAİME CEYDA BULUNDU

Müge Anlı ve ekibi 1,5 yaşındaki Naime Ceyda ve 3 yaşındaki Lina Nazlı’yı bulmak için seferber oldu. Canlı yayında küçük kızların fotoğrafları ekrana getirilirken Gaziantep’ten yayına bağlanan Kiraz isimli bir kadın ‘Hemşire olduğunu söyleyen biri Naime’yi bana bıraktı’ dedi. Bu ihbarı alan Müge Anlı ve ekibi hemen harekete geçti ve küçük kızı bırakılan adresten almak için düğmeye bastı. 1,5 yaşındaki Naime Ceyda bulunurken şimdi 3 yaşındaki ablası Lina Nazlı aranıyor.

Başa dön tuşu