MEDYA

Müge Anlı çileden çıktı, canlı yayında ateş püskürdü! 15 yaşındaki kızı kaçırdı, 9 yaşındaki çocuğu istismar etti! 48 yaşındaki servisçi kelepçelendi

Müge Anlı’da kayıp 15 yaşındaki Yasemin olayında son dakika! Yasemin’in kaçırdığı iddia edilen servisçi canlı yayında ters kelepçe ile gözaltına alındı.

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp 15 yaşındaki kız çocuğu aranıyor. 15 yaşındaki kızının kaçırıldığı iddiası ile programına başvuran Sevim Hanım, servis şoförü Nurettin’den şüpheleniyor. Bugün canlı yayına katılan servis şoförü Nurettin Müge Anlı’yı çileden çıkardı. 15 yaşındaki kızı kaçırmadığını söyleyen Nurettin’in küçük kızla çekilen görüntüleri ise herkesin ağzını açık bıraktı.

Müge Anlı’da aranan 15 yaşındaki kız çocuğu ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sevim Hanım kızının kaçırıldığını iddia ederek Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu. Küçük çocuğun servis şoförü Nurettin tarafından kaçırıldığı öne sürmüştü. Daha önce canlı yayına geleceğini söyleyen ancak kayıplara karışan Nurettin bugün canlı bağlantı ile yayına bağlandı. 15 yaşındaki kız çocuğunun Yanında olmadığını söyleyen servisçinin ortaya çıkan görüntüleri ise hayrete düşürdü. Fotoğrafta 15 yaşındaki Yasemin servisçinin kucağında görülüyor. Bunun ardından harekete geçen Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri servisçiyi canlı yayında gözaltına aldı.

15 YAŞINDAKİ YASEMİN’İ KAÇIRDIĞI İDDİA EDİLDİ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Sevim Hanım 15 yaşındaki kızı Yasemin’in servis şoförü Nurettin tarafından kaçırıldığını iddia etmişti. Nurettin bugün canlı yayına bağlanarak hakkındaki iddiaların yalan olduğunu söyledi. Ancak Yasemin’in arkadaşları tarafından gönderilen fotoğraflar da işin iç yüzü ortaya çıktı. O fotoğrafta 15 yaşındaki Yasemin servis şoförünün kucağında görülüyor. Görüntünün ortaya çıkması ile birlikte Müge Anlı’da çileden çıktı. Hemen ardından telefonla canlı yayına bağlanan ismini vermek istemeyen bir izleyicinin söyledikleri ise ağızları açık bıraktı.

9 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU TACİZ ETTİĞİNİ ÖNE SÜRDÜ

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına bağlanan ismini vermek istemeyen bir izleyici ise servis şoförünün 9 yaşındaki çocuğuna istismarda bulunduğunu iddia etti. Çocuğunu sıkıştırdığını ve cinsel bölgesine dokunduğunu iddia eden izleyici aynı zamanda bu adamı darp ettiklerini söyledi. Yine Yasemin’in arkadaşları da benzer davranışların kendilerine de yapıldığını dile getirdi.

CANLI YAYINDA TERS KELEPÇE TAKILDI

Yaşanan tüm bu gelişmeler üzerine Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Müge Anlı’nın canlı yayında olan Nurettin polis ekipleri tarafından ters kelepçe takılarak gözaltına alındı. Nurettin isimli servisçi canlı yayında ekipler tarafından alınarak emniyete götürüldü.

Başa dön tuşu