MEDYA

Müge Anlı Muhammet Burhan cinayetinde sıcak gelişme! Fatma ve Selami gözaltına alınmıştı

Müge Anlı Muhammet Burhan cinayetinde son dakika gelişmesi! Fatma ve Selami gözaltına alınmıştı son dakika haberi geldi…

ATV de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Muhammet Burhan cinayeti uzun süre boyunca konuşulmuştu. Cinayet şüphelisi olarak Muhammed Burhan’ın eşi Fatma Burhan ve yasak aşkı Selami değerlendiriliyordu. Cinayetten 1 yıl sonra polis ekipleri Düğmeye bastı. Günlerce Müge Anlı stüdyosunda da ekrana çıkan Fatma Burhan ve Selami polis tarafından gözaltına alındı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugünkü bölümde uzun zamandan beri merakla takip edilen Muhammet Burhan cinayeti ile ilgili sıcak gelişmeler yaşandı. Yaklaşık 1 yıl önce öldürülen ve Nehir kenarına bırakılan Muhammed Burhan’ın katil zanlısı olduğu düşünülen Selami ve eşi Fatma Burhan gözaltına alındı. Gözaltında olan Selami ve Fatma Burhan ile ilgili bugün sıcak gelişmeler yaşandı. Daha önce stüdyoda defalarca insanlara saldıran Fatma Burhan ve Selami’nin akıbeti nihayet belli oldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Ekim 2022 bugünkü bölümde sıcak gelişmeler haberimizde…

SELAMİ ŞEN TUTUKLANDI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında katili aranan Muhammet Burhan cinayetinde sıcak gelişmeler yaşandı. Muhammet Burhan’ın eşi Fatma Burhan ve sevgilisi olduğu iddia edilen Selami Şen polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Günlerdir süren sorgunun ardından cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan 2 kişi adliyeye sevk edildi. Tutuklanma talebi ile hakim karşısına çıkarılan 2 kişiden Selami Şen tutuklanırken Fatma Burhan ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı. Selami Şen tasarlayarak kasten adam öldürme suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

NE OLMUŞTU?

Amasyalı Çiftçi Muhammet Burhan yaklaşık bir yıl önce nehir kıyısında ölü bulunmuştu. Cinayetle ilgili Muhammed Burhan’ın iki arkadaşı tutuklanmış ve aylarca cezaevinde kalmıştı. Ancak yeterli delil bulunamadığı için daha sonra 2 kişi serbest bırakıldı. Muhammet Burhan’ın Ailesi ise cinayet şüphelisi olarak eşi Fatma Burhan’ın yasak ilişki yaşadığı Selami dan şüpheleniyordu. Bunun üzerine konu Müge Anlı ile Tatlı Sert’e taşındı. Muhammet Burhan cinayeti Müge Anlı’da günlerce konuşuldu. Fatma Burhan’ın sürekli olarak birilerinden iftira atılması ve başkalarını suçlaması şüpheleri daha da arttırdı. Fatma ve Selami’nin aşkı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı devam ettiği sırada da sürdü. Cinayetten tam 1 yıl sonra yeni atanan savcı tekrar Düğmeye bastı ve cinayet çözüldü.

Başa dön tuşu