GENEL

Müge Anlı ne zaman başlayacak? Müge Anlı yeni sezon ne zaman başlıyor 2022?

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert geçtiğimiz aylarda sezon finaline girerek ekrana kısa bir ara vermişti. Şimdilerde yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanan Müge Anlı’nın yayın tarihi merak konusu oldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ne zaman başlayacağı merak edilirken programın başlayacağı tarih açıklandı. Şimdi gözler yeni sezonun ilk yayınına çevrildi.

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert geçtiğimiz aylarda sezon finaline girerek ekrana kısa bir ara vermişti. Şimdilerde yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanan Müge Anlı’nın yayın tarihi merak konusu oldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ne zaman başlayacağı merak edilirken programın başlayacağı tarih açıklandı. Şimdi gözler yeni sezonun ilk yayınına çevrildi. Ekranların sevilen ismi Müge Anlı, yepyeni bir sezonla geri dönüyor. Kısa bir tatilin ardından ekrana geri dönmeye hazırlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yayın tarihi açıklandı. Peki, Müge Anlı ne zaman başlayacak 2022? Müge Anlı yeni sezon ne zaman? Müge Anlı başladı mı? Müge Anlı yeni sezon olacak mı? İşte detaylar…

MÜGE ANLI YENİ SEZON BAŞLIYOR

ATV ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınla izleyicinin karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezonu için geri sayım başladı. Geride bıraktığımız aylarda ekrana kısa bir ara vererek sezon finaline giren programın yeni sezon için yayın tarihi belli oldu.

YENİ SEZON 29 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR

Yeni sezonu heyecanla beklenen Müge Anlı’nın yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Başarılı sunucu Müge Anlı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü başlayacağını duyurdu. Programın yeni sezon tanıtımı da ekrana gelmeye başladı. Müge Anlı ile Tatlı Sert, başarılı sunucu Müge Anlı’nın sunumuyla 29 Ağustos 2022 Pazartesi gününden itibaren yeni sezonda da evlerinize konuk olmaya devam edecek.

Başa dön tuşu