MEDYA

Müge Anlı’da nefes kesen kurtarma operasyonu! 15 yaşındaki Asu, kendisini alıkoyan komşu kadının elinden kurtarıldı

Müge Anlı ekrana bomba gibi döndü. Geçtiğimiz hafta evli sevgilisine kaçan genç kızı kurtaran Müge Anlı, bugün de 15 yaşındaki bir genç kızı nefes kesen bir operasyonla kurtardı.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezona yine bomba gibi bir başlangıç daha yaptı. Geçtiğimiz hafta yeni sezonun startını veren Müge Anlı’da bugün adeta nefes kesen bir kurtarma operasyonu gerçekleştirildi. Komşusu olan bir kadın tarafından alıkonulan ve gece mekanlarında çalıştırıldığı ortaya çıkan 15 yaşındaki Asu, Müge Anlı ve ekibi tarafından kurtarıldı. Taksim’de bulunan genç kızın kurtarılma anı ise filmleri aratmadı.

ATV’nin izlenme rekorları kıran programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezona öyle bir başlangıç yaptı ki herkes ekran başına kilitliyor. Geçtiğimiz hafta evli sevgilisi tarafından Trabzon’a kaçırılan genç kızı ikna ederek stüdyoya getiren Müge Anlı bu defa da komşusu ile birlikte evden kaçan 15 yaşındaki Asu’yu kurtardı. 15 yaşındaki genç kızın evli komşu kadın ile birlikte ortadan kaybolduğunun ortaya çıkması üzerine harekete geçen Müge Anlı, İstanbul emniyetine alarm durumuna geçildi. Bir mekanda çalıştırıldığı ortaya çıkan genç kızı kurtarmak için filmleri aratmayan bir operasyon gerçekleştirildi.

15 YAŞINDAKİ KIZ KOMŞUSU TARAFINDAN KAÇIRILMIŞTI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan bir baba kızının komşusu tarafından kaçırıldığını iddia etmişti. Komşu kadının eşi de canlı yayına bağlanarak eşinin konsere gitmek için evden çıktığını Ancak daha sonra geri dönmediğini söylemişti. Kendisine bambaşka fotoğraflar gönderdiğini kapalı olan eşinin açıldığını söyleyen koca, eşinin mekanlarda çalıştığından şüphe ettiğini dile getirmişti. Bunun üzerine 15 yaşındaki Asu’nun da zorla mekanlarda çalıştırıldığı Fikri akıllara geldi.

FİLM GİBİ OPERASYONLA KURTARILDI

15 yaşındaki genç kızı kaçırdığı ortaya çıkan komşu kadın aynı zamanda Yasemin ismini Başka Bir Genç Kadını daha arayarak ona da iş teklifinde bulununca operasyon için düğmeye basıldı. Yasemin’in de destekleri ile komşu kadına Yenikapı’da randevu verildi. Ancak Yenikapı’ya gelmeyen kadın Yasemin’i Taksim Meydanı’na çağırdı. Bunun üzerine Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü alarm durumuna geçerken Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi de Taksim Meydanı’na gitti. Motora da telefonda bulunduğu yeri söyleyen kadın Arzu’nun da yanında olduğunu itiraf etti.

GENÇ KIZ DEVLET KORUMASI ALTINA ALINDI

Komşu kadın gözaltına alınırken Asu’nun yeri de öğrenildi. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri genç kızın çalıştığın mekana baskın düzenledi. Genç kız mekandan alınıp çocuk şubeye götürülürken söz konusu iş yerine de cezai işlem uygulandı. Ailesi ile görüşmek istemediğini söyleyen genç kız devlet koruması altına alınırken özellikle onu evden kaçır an kadının serbest bırakılmasına Müge Anlı tepki gösterdi.

Başa dön tuşu