MEDYA

Survivor Ayşe bacak dekoltesiyle mest etti! Onu daha önce hiç böyle görmediniz, yarışmadan elendikten sonra bambaşka biri oldu!

Survivor Ayşe Yüksel dekolteli pozları ile Yine sosyal medyayı salladı. Ayşe’nin yaptığı paylaşımlar da bacak kaslarına resmen yorum yağdı.

Survivor All Star’da yarışan ve sosyal medya takipçi sayısını her geçen gün arttıran Ayşe Yüksel, yeni pozları ile resmen yürek hoplattı. Yarışmadan sonra bambaşka biri olan Ayşe, bacak dekoltesi ile ağızları açık bıraktı. Survivor Ayşe’nin son pozlarını görenler, “Ne yaptın sen Ayşe” yorumları yaptı.

TV8 ekranlarında reyting rekorları kıran Survivor yarışmasının son iki sezonunda yarışan ve oldukça dikkat çeken Ayşe Yüksel, sosyal medya pozları ile de adından söz ettiriyor. Şu aralar sosyal medyaya yoğunlaşan ve cesur pozlar vermeyi de ihmal etmeyen Ayşe, bu defa bacak dekoltesi verdi. Ayşe’nin yeni halini görenler ise paylaşımını yorum yağmuruna tuttu. Ayşe’nin pozları takipçilerini mest ederken, yarışmadan sonraki değişimi ise bir hayli şaşkınlık yarattı.

SURVİVOR AYŞE YARIŞMADAN SONRA ÇOK DEĞİL

Survivor 2027 All Star yarışmacılarından Ayşe Yüksel yarışmanın ardından sosyal medya hesabından paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu sosyal medyanın gündeminden hiç düşmeyen genç yarışmacı son olarak katıldığı bir davette mini eteği de poz verdi. Ocak dekoltesini konuşturan Ayşe Yüksel’in bacak kasları da dikkatlerden kaçmadı. Son dönemlerde sosyal medya hesabından verdiği cesur pozlarla bir yenisini daha ekleyen Ayşe son hali ile adeta Dudak uçuklattı.

SURVİVOR AYŞE’NİN DEKOLTELİ POZLARINA YORUM YAĞDI

Survivor 2022 All Star yarışmasında sonradan dahil olan ancak geçtiğimiz yıllardan hayranlarının hiç yalnız bırakmadığı Ayşe iyi bir performans göstermiş ve İstanbul tüneli ne kadar gelmeyi başarmıştı. Güçlü rakiplerine rağmen son 4’e kalmayı başaran ve İstanbul’da 4 olarak yarışmadan ayrılan Ayşe Yüksel döndüğünde ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye başladı. Özellikle Instagram hesabından verdiği Cesur pozlarla çok konuşulan Ayşe Yüksel, Son olarak katıldığı bir davette mini eteği ile dikkatleri üzerine topladı.

Yarışmadan ayrıldıktan sonra da spor hayatına devam eden Ayşe Yüksel’in bacak kaslarını görenler yorum yapmadan duramadı. Güzel fiziği ile çok beğenilen Ayşe’nin takipçileri son paylaşımını yorum yağmuruna tutarken özellikle kaslarına övgüler yağdı.

Başa dön tuşu