MEDYA

Murat Boz Hadise Aşkı Geliyor!

Murat Boz ile Hadise arasındaki kimya nihayet aşka dönüşüyor!

O Ses Türkiye jüri üyelerindeki uyumları ile herkesin aşk yaşamalarını beklediği Hadise ve Murat Boz ikilisinden müjdeli haber nihayet geldi.

Kaan Yıldırım ile aşkı sonrasında iş insanı Mehmet Dinçerler’le hızlı bir aşka başlayan ve aynı şekilde hızlı bir evlilik gerçekleştiren Hadise geçtiğimiz günlerde boşanma davası açtığını duyurmuştu. Hadise ve Mehmet Dinçerler arasındaki tartışma sosyal medyayı adeta ele geçirmişti.

Hadise hayranı sosyal medya kullanıcıları muhafazakar yaşamı ile bilinen Mehmet Dinçerler’in eski tweetlerine kadar bulup adeta Dinçerler’in hayatını karartmışlardı.

Ayrılık sonrası gündem yine Hadise ile çok yakıştırılan Murat Boz ile aşk yaşama ihtimaline geldi. Hadise ve Murat Boz’un yıllar önce sevgili olduğu iddia edilmiş ancak ikili bu iddiaları yalanlamıştı. Murat Boz’dan yeşil ışık geldi!

Murat Boz’un verdiği bir röportajda söyledikleri ikilinin çift olmasını bekleyenleri heyecanlandırdı.

Mehmet Dinçerler’den boşanan Hadise’ye Murat Boz’dan aşk dolu mesaj geldi!

Murat Boz’un verdiği bir röportajın videosu sosyal medyada heyecan yarattı. O Ses Türkiye yarışmasında birbirlerine kimyaları çok yakıştırılan Hadise ve Murat Boz ikilisi arasında nihayet beklenen aşk mı doğuyor!

Sunucunun Murat Boz’a “Dünyada iki kişi kalsa kimle birlikte olurdun?” sorusuna Murat Boz’un verdiği yanıt Hadise’yi işaret edince olanla oldu.

Murat Boz bu soruya “Of çok acayip bir soru.. Geliyor gelmekte olan diyelim o zaman artık o kimse onunla herhalde.” diye yanıt verince olanlar oldu. Bu videonun sosyal medya da dolaşması “Geliyor Hadise Murat Boz aşkı” yorumlarına sebep oldu.

Kullanıcılar sosyal medyada “Ah Hadise’m Murat Boz’la evlenseydin her şey çok farklı olacaktı” yorumları yaptı.

Başa dön tuşu