SPOR

Derbi öncesi Fenerbahçe’ye kötü haber: 3 futbolcu derbi maçında yok

Futbolseverlerin gözü bu hafta sonu oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçına çevrildi. Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşma öncesinde her iki takım hazırlıklarını sürdürüyor. Pazar akşamı oynanacak olan derbi maçı için nefesler tutuldu. Hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş derbi maçı için hazırlıklarına hız kesmeden devam ederken sarı lacivertliler dev maç öncesinde 3 futbolcunun maçta oynayamayacağı haberiyle moral bozukluğu yaşadı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta derbi hazırlıkları devam ediyor. Dev derbi için geri sayım başladı. Milli aranın ardından oynanacak ilk derbi için heyecan dorukta. Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları kadar futbolseverlerin de merakla beklediği maç için artık sayılı saatler kaldı. Ancak Fenerbahçe, dev maç öncesinde 3 yıldız futbolcusunun mücadelede yer alamayacağını öğrendi.

FENERBAHÇE’DE 3 FUTBOLCU DERBİDE YOK

Fanatik’te yer alan habere göre, 2 Ekim 2022 Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde sarı lacivertli 3 yıldız futbolcu forma giyemeyecek. Sakatlıktan dönen Luan Peres ile birlikte takımla çalışmalara başlayan Serdar Aziz’in durumu belirsizliğini koruyor. Milli aranın ardından Norveç Milli Takımı’ndan sakat dönen Joshua King’in de derbide forma giymesinin de zor olduğu belirtiliyor.

SERDAR AZİZ’İN DURUMU BELİRSİZ

Ciddi bir sakatlıktan dönen Luan Peres ile King’in bir süre daha takımdan ayrı kalmaları bekleniyor. Öte yandan durumu merak edilen ve takıma ne zaman geri döneceği araştırılan Serdar Aziz’in de henüz beklenen seviyeye gelmediği bu yüzden de Beşiktaş derbisinde forma giymesinin çok düşük bir ihtimal olduğu belirtiliyor. Başarılı stoperin Avrupa Lig’inde oynanacak AEK Larnaca veya Fatih Karagümrük maçlarında sahada olması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE DERBİSİ SAAT KAÇTA?

2 Ekim 2022 Pazar günü Vodafone Park’ta oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi saat 20.00’de başlayacak. Hakem Volkan Bayarslan’ın yöneteceği dev derbi beIN SPORTS 1’de canlı yayınlanacak.Deplasman tribünleriyle ilgili alınan yeni karar kapsamında Fenerbahçe taraftarları stada alınmayacak. Maçta sadece Beşiktaş taraftarları olacak. Misafir takım için ayrılan koltuklar Beşiktaş taraftarları için satışa sunulacak.

Başa dön tuşu