YAŞAM

Ne yapsam kilo veremiyorum diyenler KOŞUN! 72 saat içinde 4 kilo verdiren mucize içecek bulundu!

Bu içecekle karaciğer sağlığınızı güçlendirin ve 72 saat içinde 4 kiloya kadar verin.

Karaciğerinizde toksin birikmesi sağlığınızı ciddi şekilde bozabilir. Bu nedenle, ara sıra karaciğerinizi güçlendirerek vücudunuza yardım etmek iyi bir fikirdir. Bu detoks içeceği karaciğerinizi destekleyebilir.

KARACİĞERİN VÜCUDUMUZDAKİ ROLÜ

Karaciğer bazı insanların beklediğinden çok daha büyüktür. Organ, akciğerlerin altında bulunur ve insan vücudunda bazı hayati işlevleri yerine getirir. Karaciğer, kanın temizlenmesinden ve düzenlenmesinden ve kandaki atıkların uzaklaştırılmasından sorumludur. Bu daha sonra yeniden kullanılır veya bozulur. Karaciğerin başka önemli işlevleri de vardır. Örneğin, organ besinlerden besinleri emmekten ve depolamaktan sorumludur. Alkol tüketiminde de çok önemli bir rol oynar. Karaciğerin süreçleri, alkolün vücudumuz için (çok) zararlı olmamasını, ancak parçalanabilmesini sağlar. Lütfen dikkat: Karaciğer bunu küçük miktarlarda kolayca yapabilir, ancak büyük miktarlar karaciğere sonsuza kadar zarar verebilir. Birçok kişi karaciğerin kilo verme konusunda da en önemli organlardan biri olduğunu bilmiyor. Karaciğerinize destek vermek bu nedenle fazla kilo vermenize yardımcı olabilir.

3 GÜNDE 4 KİLO VERDİREN MUCİZE İÇECEK

Bu içeceği arka arkaya üç gün boyunca günde üç kez alın. Bu üç gün boyunca ağır yemeklerden kaçının. Örneğin, diyet yaparken bu içeceği ekstra bir destek olarak kullanın.

İçindekiler:

3 limonun suyu

1 su bardağı maydanoz, doğranmış

5 adet kereviz

6 su bardağı su

Yöntem:

Limon suyu, maydanoz ve kerevizi bir karıştırıcıya koyun ve karıştırın. Ardından suyu ekleyip tekrar karıştırın. Bu detoksu yedi ila on gün sonra tekrarlayabilirsiniz.

NOT: Eğer tansiyon, şeker hastalığı gibi kronik bir sorununuz varsa bu içeceği kullanmadan önce mutlaka doktorunuza başvurun.

Başa dön tuşu