MEDYA

Nihat Özdemir Uğur Akkuş’un 20 milyon dolarlık borcunu üstlendi

Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Ebru Şallı’nın eşi olan ve Kuveyt Öksüzler Vakfı’nı 20 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Uğur Akkuş’un borcunu ödedi. İş insanı Uğur Akkuş’un borcunu üstlenen Özdemir, yargılanmaların sonuçlarını beklemeden 20 milyon dolarlık borcun ödemesini gerçekleştirdi. Yargılanma sonucunda 20 milyon doların tahsili durumunda Kuveyt, Nihat Özdemir’in parasını iade edecek.

Eski manken Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş, dolandırıcılık suçundan yargılanıyor. Kuveyt Öksüzler Vakfı adına çalışan Kuveyt merkezli bir şirkete hayali bir arazi sattığı iddia ediliyor. Tüm bu yaşananların ardından yargılanmasına devam edilen Akkuş’un evine ve ofisine haciz gittiği öğrenildi. Nihat Özdemir ise Uğur Akkuş’un 20 milyon dolarlık borcunu ödedi.

DOLANDIRICILIK İDDİASIYLA YARGILANIYOR

Ebru Şallı ile evliliğiyle magazin gündeminde sık sık kendisine yer bulan iş insanı Uğur Akkuş, Kuveyt Emiri’nin yakın akrabalarının başında olduğu Kuveyt Öksüzler Vakfı’nı yaklaşık 20 milyon dolar dolandırdığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Hakkında dolandırıcılık suçundan haciz işlemiyle dava açılan Akkuş’un tüm bu yaşananlardan sonra Kuveyt Emiri tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şikayet edildiği öne sürüldü. Akkuş hakkında 20 milyon doların tahsilatı için de bir dava bulunuyor.

20 MİLYON DOLARLIK BORCU NİHAT ÖZDEMİR ÖDEDİ

Habertürk’te yer alan habere göre, Kuveyt’te yatırımları bulunan eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Uğur Akkuş’un 20 milyon dolarlık borcunu ödedi. Türkiye-Kuveyt arasındaki ilişkilerin bozulmaması için yargılanma sonucunu beklemeden borcu üstlendiği iddia edilen Özdemir, yargılanmanın sonucunda Akkuş’un dolandırdığı iddia edilen 20 milyon doların tahsil edilmesi halinde parasını geri alacak.

          Nihat Özdemir

EVİ VE OFİSİNE HACİZ GİTTİ

Eski manken Ebru Şallı ile 2019 yılında hayatını birleştiren iş insanı Uğur Akkuş, Kuveytli iş insanlarını dolandırdığı iddiasıyla gündeme gelmişti. Dolandırıcılık iddiasıyla yargılanan Akkuş’un Kuveyt Öksüzler Vakfı adına çalışmakta olan Kuveyt merkezli bir şirkete Çeşme’de yer alan bir araziyi helikopterle göstererek hayali olarak sattığı iddia edildi. Bu olayın ardından mahkeme kararıyla Akkuş’un evi ve ofisine haciz gitti.

 

Başa dön tuşu