MEDYA

Nilperi Şahinkaya Burak Deniz kavgası büyüyor! Saldırıya uğrayan isim dava açıyor

Ünlü oyuncular Nilperi Şahinkaya ve Burak Deniz arasında yaşanan kavga magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Alkolü fazla kaçıran Burak Deniz’in güzel oyuncuya küfürler yağdırarak üzerine yürüdüğü iddia edilmişti. Burak Deniz’in bu saldırısı üzerine Nilperi Şahinkaya’nın sevgilisi Emre Yusufi’nin de Deniz2e tepki gösterdiği ve tansiyonun bir hayli yükseldiği öne sürüldü. Magazin gündemine bomba gibi düşen kavgayla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı ve meslektaşının sözlü saldırısına uğrayan Nilperi Şahinkaya’nın dava açmaya hazırlandığı öğrenildi.

Nilperi Şahinkaya, kendisine küfür ettiği ve üzerine yürüdüğü iddia edilen Burak Deniz’e dava açmaya hazırlanıyor. İki ünlü oyuncu arasındaki kavga ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Kendisine küfürler yağdırdığı iddia edilen meslektaşı Burak Deniz2e dava açmaya hazırlandığı öğrenilen Nilperi Şahinkaya’nın avukatından konuyla ilgili açıklama geldi. Avukat Nail Gönenli, müvekkili Nilperi Şahinkaya’nın olayıyla ve dava ile ilgili detaylı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

ALKOLÜ FAZLA KAÇIRIP KÜFÜRLER YAĞDIRDI

Ünlü oyuncu Burak Deniz, Serenay Sarıkaya ile başrollerini paylaştığı Şahmeran dizisi için Adana’ya gitti. Geçtiğimiz akşam bir otele giden Burak Deniz, burada ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi ile karşılaştı. Alkolü fazla kaçırdığı iddia edilen Burak Deniz’in çiftin masasına birkaç defa gitmesi üzerine Nilperi Şahinkaya durumdan rahatsız oldu. Bu sıralarda Burak Deniz’in güzel oyuncuya küfür ve hakaret ettiği, üzerine yürüdüğü ve otelde olay çıkardığı iddia edildi. Burak Deniz’in bu tavırları karşısında sinirlenen Emre Yusufi’nin de olaya tepki gösterdiği ve taraflar arasında tansiyonun bir hayli yükseldiği iddialar arasında yer aldı.

OTELİN GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİNİ İSTEDİ

Burak Deniz’in Nilperi Şahinkaya’ya hakaret ve küfür ettiği anlarda olaya sinirlenen Emre Yusufi’nin de Burak Deniz’in üzerine yürüdüğü iddia edildi. Kavgayı Yusufi’nin arkadaşlarının ayırdığı öğrenilirken Burak Deniz’in b u anlarda ‘Bana mı vuracaksın, vur hadi’ diye bağırdığı öğrenildi. Olayın ardından otelden uzaklaştırılan Burak Deniz’in başka bir otelde konakladığı bilgisine ulaşıldı. Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi’nin Burak Deniz ile hiç tanışmadığı ortaya çıktı. Öte yandan Emre Yusufi’nin olayın ardından otelin güvenlik kamerası görüntülerini istediği de aktarılan bilgiler arasında yer aldı.

DAVA AÇIYOR

Yaşanan olayın ardından oyuncu Nilperi Şahinkaya’nın meslektaşı Burak Deniz’e dava açacağı öğrenildi. Nilperi Şahinkaya’nın avukatı Nail Gönenli’den konuyla ilgili açıklama geldi. Avukat Gönenli, Müvekkilim Nilperi Şahinkaya, erkek arkadaşı ve diğer arkadaşının sözlü ve fiziksel saldırıya uğradığına ilişkin haberlerin basına yansıması ve Burak Deniz isimli oyuncunun menajeri tarafından haberlerin yalanlanması sebebiyle konuya ilişkin kamuoyunun bilgilendirilmesi adına aşağıdaki açıklamayı yapma zarureti olmuştur. 15 Eylül 2022 tarihinde Adana Altın koza Film Festivali’nde jüri üyesi olarak yer alan müvekkil Nilperi Şahinkaya’nın konakladığı otelde müvekkil, erkek arkadaşı ve diğer arkadaşları ile bir aradayken daha önce hiçbir ortamda tanışmadığı Burak Deniz’in birkaç kez masaya oldukça alkollü bir şekilde gelip müvekkil ve yanındaki erkek arkadaşına sinkaflı küfürler ettiği, ortam gerginleşince müvekkilin masayı terk etmek zorunda kalması akabinde arkasından küfürlerine devam etmesi suretiyle hakaretlere maruz kalmıştır. Aynı zamanda ortamın gerginleşmesini engellemek isteyen müvekkilin yakın arkadaşı Deniz Akıncı’nın araya girmek istemesi sonucunda Burak Deniz’in kendisini darp etmek amacıyla yumruk sallaması şans eseri ilgili şahsın suratına gelmemiştir. Burak Deniz tarafından müvekkil ve arkadaşlarına yönelik sinkaflı küfürleri, hakaret eylemleri ve fiziksel saldırısı sebebiyle her türlü somut delillerle tüm yasal haklarımızı kullanarak sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.’ ifadelerine yer verdi.

Başa dön tuşu