MEDYA

Hazal kaya bebeğinin cinsiyetini açıkladı

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, şimdilerde ikinci kez anne olmak için gün sayıyor. 2019 yılında oğlu Fikret Ali’yi kucağına alan güzel oyuncu geçtiğimiz haftalarda ikinci bebek müjdesini sevenleriyle paylaşmıştı. İkinci kez anne olmaya hazırlanan güzel oyuncu bebeğinin cinsiyetini açıkladı.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, şimdilerde ikinci kez anne olmak için gün sayıyor. 2019 yılında oğlu Fikret Ali’yi kucağına alan güzel oyuncu geçtiğimiz haftalarda ikinci bebek müjdesini sevenleriyle paylaşmıştı. İkinci kez anne olmaya hazırlanan güzel oyuncu bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Bir süredir sosyal medyadan uzak olan ve geçtiğimiz günlerde yaşadığı sağlık sorunlarından bahseden Hazal Kaya, bebeğinin cinsiyetini de ilk kez açıkladı. Bir erkek annesi olan güzel oyuncu ikinci kez anne olmak için gün sayarken herkes bebeğin cinsiyetini merak ediyordu. Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu.

BEBEĞİNİN CİNSİYETİNİ AÇIKLADI

Ünlü oyuncu Hazal Kaya ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Ali Atay, 2019 yılında Fikret Ali’yi kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olma heyecanı yaşamıştı. Ünlü çiftten geçtiğimiz haftalarda güzel bir haber gelmiş ve ikinci bebek müjdesi sevenlerini mutlu etmişti. İkinci kez anne ve baba olmaya hazırlanan çiftin bebeklerinin cinsiyeti de belli oldu. Bir konser çıkışında magazincilerle sohbet eden Hazal Kaya, ‘Cinsiyeti kız’ diyerek bebeğinin cinsiyetini ilk kez açıkladı.

KIZ BEBEK BEKLİYOR

Geçtiğimiz haftalarda hamile olduğu müjdesini veren güzel oyuncunun bebeğinin cinsiyeti merak konusuydu. Melike Şahin konseri çıkışında magazincilerle sohbet eden Hazal Kaya, ikinci bebeğinin cinsiyetini de ilk kez paylaştı. Hazal Kaya, kız bebek bekliyor.

2019 YILINDA FİKRET ALİ’Yİ KUCAĞINA ALDI

Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum ve Bizim Aile gibi başarılı projelerde yer alan ünlü oyuncu Hazal Kaya, kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile 6 yıllık beraberliğin ardından nikah masasına oturdu. 2019 yılında oğlu Fikret Ali’yi kucağına alan güzel oyuncu geçtiğimiz haftalarda ikinci bebek müjdesini sevenleriyle paylaşmıştı.

 

Başa dön tuşu