MEDYA

Nuri Alço yavru ayıya gazoz içirdi

Canlandırdığı kötü karakterlerle hafızalara kazınan Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Nuri Alço, hayvanat bahçesi ziyaretinde yavru ayıya gazoz içirdi. Çekmeköy’deki Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret eden Nuri Alço’nun yavru boz ayıya gazoz içirdiği anlar çevredekilerin cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. Alço’nun ikram ettiği gazozu içen yavru ayının bu halleri gören herkesi gülümsetti.

Hayvanat bahçesi ziyaretinde görüntülenen Türk sinemasının nülü oyuncularından Nuri Alço, sevimli bir boz ayıya gazoz ikram etti. Liva isimli yavru boz ayı ise Nuri Alço’nun ikram ettiği gazozu içti. Kendisinin ikram ettiği gazozu içen yavru ayıya ‘Ağzının tadını biliyor’ dediği görülen Alço’nun bu gülümseten halleri çevredekilerin cep telefonu kameralarına yansıdı.

YAVRU AYIYA GAZOZ İÇİRDİ

Canlandırdığı kötü karakterlerle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Nuri Alço, Çekmeköy’deki Hayvanat Bahçesi ziyaretinde görenlerin yüzünü güldüren anlarla kameralara yansıdı. Liva isimli sevimli bir yavru ayıya gazoz ikram eden Alço, ayının kendisinin ikram ettiği gazozu içmesi üzerine ‘Ağzının tadını biliyor’ yorumunda bulunması herkesi güldürdü. Nuri Alço ve yavru boz ayının yüzleri gülümseten halleri çevredekilerin cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

HAYVANAT BAHÇESİ ZİYARETİ

Geçmiş yıllarda ‘Kayıp Kızlar’ filminde canlandırdığı karakterin ardından ‘gazoz’la anılmaya başlayan ünlü oyuncu Nuri Alço, hayvanat bahçesi ziyaretinde bulundu. Nuri Alço’nun hayvanat bahçesindeki yavru bir boz ayıya elleriyle gazoz içirdiği anlar çok konuşuldu. Hayvanat bahçesinin maskotu olan Liva ismindeki yavru boz ayının yanına giden Alço, önce ayıyı sevdi daha sonra ona gazoz ikram etti.

NURİ ALÇO’NUN KEYİFLİ HALLERİ

Nuri Alço’nun ikram ettiği gazozu içen yavru ayı Liva, sevimli halleriyle yüzlerde tebessüm oluşturdu. Nuri Alço ise kendisinin ikram ettiği gazozu içen Liva için ‘Ağzının tadını biliyor’ yorumu yaparak herkesi güldürdü. Ünlü oyuncunun hayvanat bahçesindeki keyifli halleri çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

Başa dön tuşu