MEDYA

O acıyı iliklerimize kadar hissettik! Pars Savcı dün gece Yargı dağıttı, kardeş acısını dibine kadar yaşadı, yaşattı!

Yargı yeni sezon için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Dün akşam yeni Sezonun ilk bölümü ile ekranlara gelen yargıda adeta Pars Savcı rüzgarı esti. Kardeşi Neva’nın acısı ile sarsılan Paris, morg sahnesinde herkesi gözyaşlarına boğdu.

Kanal D’nin sevilen dizisi yargı yeni sezonu ile dün akşam ekranlara geri döndü. Yeni sezonun ilk bölümü adeta nefes kesti. Yargı dizisinin yayınlanan tanıtım filmlerinde yeni sezonda çok sayıda cinayet olayı işleneceği zaten anlaşılmıştı. Ancak ölenlerden birinin Neva olduğunu hiç kimse tahmin etmemişti. Savcı Pars, başsavcı olmanın mutluluğunu yaşarken bir anda gelen acı haberle derinden sarsıldı. Kardeşi Neva’nın çok sayıda cesedin olduğu bir kuyunun içinde ölü bulunması adeta yıktı. Özellikle morgda kardeşini gördüğü anda gözyaşlarına boğulan Pars ekran başında izleyenleri de bir hayli ağlattı.

Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Aslan, Uğur Polat Gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi yargı yeni sezonu ile dün akşam ekranlara döndü. Ilgaz savcının öleceği kesinleşen dizide yeni sezon nasıl başlayacak merak ediliyordu. Yine altı ay öncesinden başlayan dizi de herkesi gözyaşlarına boğan bir olay yaşandı. Savcı Pars, kardeşi Neva’nın acısı ile yıkıldı. Mehmet Yılmaz Ak’ın o anlardaki oyunculuğu ise izleyicileri adeta büyüledi. Kardeş acısını iliklerine kadar yaşayan ve yaşatan Savcı farz ekran başında izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

NEVA’NIN ÖLÜMÜ HERKESİ SARSTI

Yargı yeni sezon merakla bekleniyordu. Yayınlanan tanıtım filmlerinde de birden fazla ölümün olacağı anlaşılmıştı. Yeni sezonun başlangıcında Savcı Pars başsavcı olma heyecanını yaşadı. Ancak ekrana gelen ilk bölümde ölen kişilerden birinin Neva olduğunun anlaşılması ile birlikte herkes yıkıldı. Tabii ki en büyük acıyı da kardeşini tek başına büyüten Pars yaşadı. Kardeşinin aç susuz bırakıldıktan sonra boğularak öldürüldüğünü ve bir kuyuya atıldığı öğrenen Pars adeta yıkıldı.

MORG SAHNESİ İZLEYENLERİ AĞLATTI

Savcı Ilgaz ve Eren komiserden acı haberi alan ancak kabullenmeyen Pars, özellikle morg sahnesinde ekran başında izleyenlere yaşadığı acıyı derinden hissettirdi. O anları resmen izleyiciye yaşatan Savcı Pars gecenin de en çok konuşulan isimlerinden oldu. Kendisi gözyaşlarına boğuldu ancak ekranın başında izleyenleri de bir hayli ağlattı. Kardeşini morgda gördüğü anda yaşadığı duyguyu izleyiciye iyi geçirmeyi başaran Savcı Pars aynı zamanda kardeşinin boğularak öldüğünü öğrendikten sonra resmen çılgına döndü. Yargı yeni Sezonun ilk bölümünde adeta Savcı Parti Rüzgarı esti. Tabii ki Savcı Pars karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak da oyunculuğu ile takdir topladı.

Başa dön tuşu