MEDYA

O Diziden Arapça Tabela ve TL Göndermesi!

imdb'nin en iyi dizileri arasında gösterilen Leyla ile Mecnun dizisinden Arapça tabela ve TL göndermesi sosyal medyayı salladı

Bir döneme damga vuran popüler dizi Leyla ile Mecnun yeni bölümleri ile Exxen’de ekranlara geliyor. Leyla ile Mecnun dizisinin son bölümünde ki gönderme sosyal medyayı karıştırdı.

Başrolünde Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan ve Deniz Işın’ın yer aldığı senaryosunu Burak Aksak’ın yazdığı yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı Leyla ile Mecnun dizisinin yeni bölümünde Türk Lirası’nın değer kaybına ve bir başka sahnesinde de Arapça tabela göndermesi yapıldı.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Dizinin fenomen karakterlerinden biri olan Erdal Bakkal, bakkalında ki tabelayı Arapçaya çevirdi. Yeni sezonuyla Exxen’de izleyicilerle buluşan fenomen dizi Leyla ile Mecnun dizisinin yayımlanan son bölümünde ki göndermeler sosyal medyayı salladı.

Leyla ile Mecnun son bölümünde Erdal Bakkal’ın dükkanındaki tabelanın Arapçaya dönmesi dikkatlerden kaçmadı. Dizinin bir başka sahnede ise İskender oğlu Mecnun’a Almanya’ya alışverişe gittiği için kızdı. Sahnede İskender “Siz niye doluşup doluşup Almanya’ya gidiyorsunuz?” derken Mecnun “Ne olacak baba, şurası zaten hemen atlayıp gidiyoruz toplayıp bütün çarşıyı alıp geliyoruz. 1 TL olmuş 15 Euro ne yapalım gitmeyelim mi?” dedi. Bunun üzerine Ahmet Mümtaz Taylan’ın canlandırdığı karakter İskender ise “Soydunuz soğana çevirdiniz Almanya’yı ayıptır günahtır” cevabını verdi.

Başa dön tuşu