GENEL

ÖĞRENCİNİN GELECEĞİNE DOKUNMAK

Vakfın üyelerinin farklı meslek grubu gönüllülerinden oluştuğunu belirten Alyeni, burs verdikleri öğrenci sayısının her geçen yıl arttığını kaydetti. Alyeni, “Başarılı ve ihtiyacı olan üniversite öğrencilerine eğitimleri boyunca destek veriyoruz. Öğrenci sayımızı da her geçen yıl arttırıyoruz” dedi.
BİR ÖĞRENCİNİN GELECEĞİNE DOKUNMAK
Güney Eğitim Vakfı’nın şu anda 450 öğrenciye burs verdiğini belirten Alyeni sözlerini şöyle sürdürdü
“Bugün 450 öğrenciye verilen bu burs desteği hem hayırseverlerimizin yardımı hem de yönetim kurulu üyeleri ve kadın kollarımızın yaptıkları aktivite ve benzeri çalışmalarla karşılanmaktadır. Doktoru, avukatı, eğitimcisi, mühendisi, işadamı, işkadını, esnafı, ev hanımı, kısacası tüm insanlığı ile vakfımıza katkı sağlamakta olan hayırseverlerimiz ile güçlenen ve bir öğrencinin geleceğine daha dokunmak için çaba sarf eden kişilere şükranlarımızı sunarım.”
Burs verirken seçtikleri öğrencinin başarı ve maddi desteğe ihtiyacı olma şartlarını aradıklarını belirten Alyeni, “Bir öğrencinin bizden burs almasının 2 şartı var. Derslerinde başarılı olması. Diğeri ise maddi olarak desteğe ihtiyacı olmasıdır. Tüm öğrencilerimizde aradığımız şart budur. Sadece ayda 150 TL ile ya da vakfımız aracılığı ile pano siparişi vererek bir çocuğun hayatına dokunulması bizleri, ziyadesiyle mutlu edecektir. İmkanı olan herkesi, öğrencilere destek olmaya çağırıyorum.”

Başa dön tuşu