SPOR

Okan Buruk Abdülkerim Bardakcı’nın hatasıyla yıkıldı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında kendi evinde Giresunspor’u ağırladı. Yeni sezonun başlamasıyla futbolseverlerin maç heyecanı da yeniden başlarken sarı kırmızılılar kendi evinde Giresunspor’u konuk etti. Heyecan dolu karşılaşmada Galasatary’ın yeni transferi Abdülkerim Bardakcı’nın hatası takımı yıktı. Okan Buruk’un yönetiminde olan Galatasaray, Giresunspor’a kendi evinde 1-0 mağlup oldu.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında kendi evinde Giresunspor’u ağırladı. Yeni sezonun başlamasıyla futbolseverlerin maç heyecanı da yeniden başlarken sarı kırmızılılar kendi evinde Giresunspor’u konuk etti. Heyecan dolu karşılaşmada Galasatary’ın yeni transferi Abdülkerim Bardakcı’nın hatası takımı yıktı. Okan Buruk’un yönetiminde olan Galatasaray, Giresunspor’a kendi evinde 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından Abdülkerim’in hatası çok konuşulurken Emre Akbaba ise performansı ile gündemin ilk sıralarında yerini aldı. Galatasaray taraftarı oyuncularına kötü oyun sebebiyle eleştiri yağdırdı. Abdülkerim’in yaptığı hata ise çok eleştirildi. Mağlubiyeti getiren hatanın ardından büyük üzüntü yaşayan Abdülkerim’i takım arkadaşları teselli etti.

ASLAN’A KENDİ EVİNDE BÜYÜK ŞOK

Galatasaray, yeni sezona Okan Buruk yönetiminde Antalyaspor’dan aldığı galibiyetle başlamıştı. Spor Toto Süper Lig’in ikinci maçını kendi sahasında Giresunspor’la oynayan Galatasaray, ikinci yarının sonlarına doğru gelen golle büyük bir yıkım yaşadı. Heyecanlı karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Galatasaray’ın yeni transferi Abdülkerim Bardakcı, genel olarak iyi bir performans sergilediği maçta bir anlık dikkatsizliği sonucunda gole sebebiyet verdi ve takımını 1-0 geriye düşürdü.

ABDÜLKERİM’DEN MAĞLUBİYETİ GETİREN HATA

Rakip takımdan gelen topu göğsüyle kontrol eden Abdülkerim Bardakcı, geriye dönül kalecisi Muslera ile oynamak isterken Borja Sainz’ı fark etmedi ve topu rakip takımın oyuncusunun önüne bıraktı. Yapılan hatayı iyi değerlendiren Borja Sainz ise kaleci Muslera’yı geçti ve topu ağlarla buluşturarak takımına golü getirdi.

KARŞILAŞMA 1-0 SONA ERDİ

Karşılaşma Giresunspor’un 1-0’lık galibiyetiyle sona erdi. Maçın ardından Abdülkerim Bardakcı’nın hatası çok eleştiri alırken Galatasaraylı futbolcu Emre Akbaba ise performansıyla eleştirilerin hedefinde yer aldı. İlk yarıda varlık gösteremeyen Emre Akbaba, 45 dakikanın sonunda Okan Buruk tarafından oyundan alındı.

Başa dön tuşu