SARIÇAM

Okullarda temizlik seferberliği

Sarıçam Belediyesi Başkanı Bilal Uludağ, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, öğrencilerin daha temiz ve güzel bir ortamda eğitim görmeleri için çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdürdüğü belirti.

 

Yeni öğretim yılı yaklaşırken temizlik çalışmalarına Sofulu Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde devam edildi. Temizlik işlerinin yanı sıra Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile de koordineli olarak çalışan ekipler,  okul bahçesinde kapsamlı olarak yıkama, ağaç budama yaparken,  çevrede bulunan otlarda temizlendi.

 

Başkan Bilal Uludağ, Sarıçam Belediyesi olarak eğitime yönelik faaliyetlere her zaman destek olduklarını söyledi.  Bilal Uludağ, ilçe sınırları içerisinde bulunan okulların bahçe yıkama, ağaç budama ve temizlik hizmetlerinin yapılan planlama doğrultusunda devam ettiğini ifade etti.  

 

Okul temizlik çalışmalarının yıl boyunca da devam edeceğini belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,” Her türlü teknolojik donanıma sahip ekiplerimiz gün boyunca okullardaki temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor ve okullarımız pırıl pırıl bir hale getiriliyor. Okullarımız açıldığında ise değerli çocuklarımıza daha temiz ve sağlıklı bir ortam sunuluyor. Kapsamlı olarak yürütülen çalışmalar ile okullarımızın yeni eğitim ve öğretim yılında hazırlıklı girmesine yardımcı oluyoruz.  2019-2020 eğitim öğretim döneminde tüm öğrencilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Başa dön tuşu