ÜNİVERSİTE

Onkoloji Servisinde Tedavi Gören Çocuklar İçin Sahne Aldılar.

Çukurova Üniversitesi’ni Piyanoda Bilge Gürer Temsil Etti.

Türkiye genelinden 39 minik ve genç piyanist, Kıbrıslı piyanist Rüya Taner ile birlikte 'Müziğin Umuda Dokunuşu' adıyla bağış konseri verdi. Karşıyaka Belediyesi Piyano Eğitmeni Nilüfer Güzel’in koordinatörlüğünde gerçekleşen konserde Çukurova Üniversitesi’ni ise Doç. Dr. Ulviyye Güler’in öğrencisi Bilge Gürer temsil etti.

 

Karşıyaka Belediyesi Hikmet Şimşek Sanat Merkezi'nde 3 oturumlu gerçekleşen konserde konuk sanatçı ünlü piyanist Rüya Taner oldu. Konsere bin kişinin üzerinde katılım sağlanırken gelirleriyle onkoloji servisi baştan aşağı yenilenecek.

 

Bilge Gürer Kimdir?

Lise birinci sınıf öğrencisi olan Bilge Gürer Lise, beşinci sınıftan itibaren Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda eğitim görmektedir. Gürer, yıllar içerisinde çeşitli uluslararası piyano yarışmalarda Çukurova Üniversitesi’ni temsil etti ve en yüksek ödüllere döndü. Bugüne kadar aldığı ödüller;

 

“Uluslararası İstanbul Pera Piyano Yarışması/1.lik ödülü, Uluslararası Stokholm Piyano Yarışması/3.lük ödülü, Uluslararası Edelweiss Viyana Piyano Yarışması/1.lik ödülü, Uluslararası Mozart Akademi Piyano Yarışması/1.lik ödülü.”

  

Başa dön tuşu