MEDYA

Onur Şener cinayetinde 3 kişi tutuklandı, 2 kadın serbest bırakıldı

Ankara’da istek parça yüzünden öldürülen müzisyen Onur Şener cinayetine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Onur Şener’in ölümüne neden olan 3 kişinin tutuklandığı, ifadelerine başvurulan 2 kadının ise serbest bırakıldığı öğrenildi. Çankaya ilçesinde bir eğlence mekanında sahne alan müzisyen Onur Şener, karaoke yapmadan şarkı söylemesini isteyen bir grup tarafından boğazı cam bardakla kesilerek öldürülmüştü.

Müzisyen Onur Şener, Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir eğlence mekanında istek parça yüzünden katledildi. Eğlence mekanında sahne alan Şener, karaoke yapmadan şarkı söylemesini isteyen grubun talebini yerine getirmediği için boğazı cam bardakla kesilerek öldürüldü. Onur Şener cinayetiyle ilgili gözaltına alınan zanlılardan 2’sinin müfettiş 1’inin ise mühendis olduğu ortaya çıktı. Zanlıların yanlarında bulunan 2 kadın ise ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Diğer 3 zanlı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BOĞAZI CAM BARDAKLA KESİLMİŞ

Olay, Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir eğlence mekanında yaşandı. Eğlence mekanında sahne alan müzisyen Onur Şener, Bakanlıkta iş müfettişi olan İlker K., Ali G. ve savunma sanayi alanında elektrik mühendisi olan Semih S., tarafından katledildi. Eğlence mekanında kadın arkadaşları G.G. ve J.E. ile eğlenen bu üç isim, sahne alan Onur Şener’den şarkıyı karaoke yapmadan söylemesini istedi. Onur Şener’in işine karışılmamasını istemesi üzerine tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek dışarı taştı. Polis raporuna göre Onur Şener, boyun kısmından cam bardak kesisi ile yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırılan müzisyen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR

Olayın ardından Semih S., Ali G., İlker K. ve yanlarındaki 2 kadın polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ali G. ile Semih S.’nin ilk ifadelerinde Onur Şener’i İlker K.’nın öldürdüğünü, kendilerinin ise kavgayı ayırmaya çalıştıklarını söylediği ortaya çıktı. İfadesi alınan İlker K. ise Onur Şener’i kendisinin öldürmediğini ve kimin yaptığını bilmediğini söyledi. Polis ekipleri, ‘cafe pap’ olarak hizmet veren eğlence mekanında ve çevresinde detaylı araştırma yaptı. İş yerinin güvenlik kameralarının ise kırık olduğu öğrenildi.

3 ZANLI TUTUKLANDI

İfade işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüpheliler Ali G., İlker K. ve Semih S. ‘Kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 3 zanlının yanlarındaki 2 kadın ise ‘Haftada bir kollukta imza atma ve yurt dışına çıkış yasağı’ adli kontrol şartıyla ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Başa dön tuşu