SPOR

Orman, “İnşallah Adana takımları Süper Lig’de olur”

Adana Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 221 kongre üyesiyle buluştu. Kahvaltıya Adana Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mustafa Uğur Kızıl, Adana Beşiktaşlı İş Adamları Derneği Başkanı Sitemkar Bolsoy, Mersin Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ufuk Onuk'un yanı sıra çok sayıda kongre üyesi ve taraftar katıldı. 

ADANA DERNEĞİNDEN EVSAHİPLİĞİ

Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından konuşan ev sahibi Adana Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mustafa Uğur Kızıl,” Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Cumartesi günü saat 20.00’de Kalyon Stadyumu'nda Gazişehir Gaziantep FK ile Beşiktaş’ımızın değerli Başkanı Fikret Orman’a bizlere değerli zamanını ayırdığı için teşekkür ediyoruz. Böylesine önemli bir topluluğa ev sahipliği yapmanın onurunu yaşıyoruz. Adana’nın gerek Türk sporu gerekse Beşiktaş açısından ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. En büyük arzumuz Adana takımlarımızın en kısa sürede Süper Lig’de yer almalarıdır. Katılım gösteren değerli konuklarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

ADANA’DA ÖZEL MAÇ YAPILACAK

Başkan Orman, “Milli maç arasında 12 Ekim'de takımımız ile  Adana Demirspor ile maç yapacak.. İnşallah en kısa sürede takımımızla bu bölgenin insanları bir araya gelmiş olur. Milli takım aralarında bundan sonra da Beşiktaş takımının gitmesi gereken yerlerde maçlar yapacağız. İlk olarak da Adana ile başlıyoruz. Burada çok taraftarımız var. İnşallah Adanaspor veya Adana Demirspor'dan bir tanesi de Süper Lig'e çıkar da, bizim buraya gelmemiz için de vesile olur diye umut ediyorum" diye konuştu.

ŞEREFİNLE OYNA, HAKKINLA KAZAN

Altyapıya önem verdiklerini de dile getiren Fikret Orman, 8 senelik yönetim hayatının her saniyesini Beşiktaş'ın başarısı için harcadığını vurgulayarak, "Abdullah hoca ile altyapı ile ilgili görüş halindeyiz. A takıma altyapıdan 4 ya da 5 tane oyuncu çıkaracağız ve bu oyuncular ilk 11'de oynayacak kapasitede olacaklar. Şampiyonluklar, maçları kazanmak önemli. Bizim yaptığımız işin en önemli noktası, topun çizgiyi geçmesidir. Ama 'top çiziyi geçsin de nasıl geçerse geçsin' bizim camiamızın işi değildir. Onlar başka camiaların işi olabilirler. Biz 'Şerefinle oyna, hakkınla kazan' eğitiminden, kültüründen gelmiş bir camiayız. Elimizden geldiği kadar da kendi çizgimizde mücadele edeceğiz" dedi.

Kahvaltı ve konuşmaların ardından Adana Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mustafa Uğur Kızıl, Başkan Fikret Orman’a günün anısına plaket verdi.

Konuşmaların ardından Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, taraftar derneklerinin temsilcileri, medya mensupları ve dernek üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Başa dön tuşu