MEDYA

Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan’dan yasak aşk ifşası

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan, Deniz’in bir süredir birlikte olduğu İranlı Modacı Samar Dadgar ile evli olduğu dönemde aşk yaşadığını iddia etti. Magazin gündemine bomba gibi düşen yasak aşk iddiası çok konuşuldu. Özcan Deniz’in Feyza Aktan ile evli olduğu dönemde Samar Dadgar ile ilişkisinin başladığı iddia edilirken ünlü şarkıcı hakkında çıkan yasak aşk iddialarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yalanladı.

Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde ayrılan ünlü şarkıcı Özcan Deniz, hakkında çıkan yasak aşk iddialarını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yalanladı. Feyza Aktan ile evli olduğu dönemde İranlı sevgilisi Samar Dadgar ile yasak aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Deniz, bu iddiaları kesin bir dille yalanlarken eski eş Feyza Aktan ise iddiaların tümünün doğru olduğunu söyledi.

YASAK AŞK İDDİASI GÜNDEM OLDU

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında ünlü şarkıcı Özcan Deniz’in İranlı sevgilisi Samar Dadgar ile ilişkisinin Feyza Aktan ile evli olduğu dönemde başladığı iddia edildi. Özcan Deniz’in evliyken yasak aşk yaşadığına dair iddialar gündeme bomba gibi düşerken ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla hakkındaki tüm iddiaları yalanladı. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu iddiayla ilgili gözlerin çevrildiği eski eş Feyza Aktan ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla iddiaların tümünün doğru olduğunu belirtti.

‘ÇIKAN HABERLER DOĞRU’

Özcan Deniz, yasak aşk haberlerinin yalan olduğunu belirten bir açıklama yaparken eski eşi Feyza Aktan ise yasak aşk iddialarını doğruladı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Feyza Aktan, ‘Çıkan haberler doğru. Uzun zamandır bildiğim fakat dile getirmeyi tercih etmediğim bir konuydu. Bana kalsa yine böyle devam ederdi. Benim aksime, ilişkiyi bozan kişi sıfatına koyulma çabası bardağı taşıran son noktadır! Bir bu kalmıştı ne münasebet! Ne hakla! Bir genç kadının hayatı konusundaki hassasiyetin benim hayatımda da gösterilmesini dilerdim, dilerim. Her gün çıkan yeni bir ismin ithamlarıyla baş etmem mümkün değil. Müsaade ederseniz benim de bir hayatım var ve onu yaşamak istiyorum.’ dedi.

 

Başa dön tuşu