YAŞAM

Özdoğan ve Koşar Ailelerinin Mutlu Günü

Nikâh şahitliklerini Vali Yardımcısı Azmi Yeşil ve İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar’ın yaptığı, imam nikâhını da İl Müftüsü Arif Gökçe’nin kıldığı genç çiftin düğün töreni Anemon Otel’de gerçekleştirildi.

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı ve Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, AK Parti Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ile Başbakanlıkta birlikte çalıştığı Başbakanlık Doktoru Fatma Özdoğan, Prof. Dr. M. Emin Özdoğan, Gaziantep Üniversitesi Profesörlerinden Muzaffer K. Kama, Başbakan eski Yardımcısı Necmettin Cevheri’nin oğlu, eski Adana Milletvekillerinden Av. İ.Cevher Cevheri, AK Parti Adana Kadın Kolları Başkanı Sevilay Can, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay, Ç.Ü. Dekanlarından Prof. Dr. Selahattin Serin, Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişleri Başkanı Ersan Yaşkeçeli, Doğu Akdeniz Sivil Toplum Platformu Başkanı Alper Tansel ve çok sayıda davetli katılarak, Nuri Cihan ve Elif Nur çiftine, ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu.

AK Parti Adana Milletvekilleri Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Prof. Dr. Talip Küçükcan ve Tamer Dağlı’nın da telgraf çekerek, genç çiftlere mutluluklar dilediği törende, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilen “Merhamet ve Adalet” konulu kısa film yarışmasında ödüle layık görülen ayrıca Çin’de 30 ülkenin katılımıyla düzenlenen Uluslararası Film Yarışması’nda 1061 film arasından “En iyi Film” seçilerek birincilik ödülü alan damat Nuri Cihan Özdoğan’ın “Sırat” isimli kısa filmi davetlilere izlettirildi.

Düğün, Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı ve Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı’nın teşvikiyle davetlilere fidan dağıtılmasıyla son buldu.

Başa dön tuşu