MEDYA

Peri masalı bitti sansasyonlar bitmiyor! Hadise boşanma sonrası dansı ile sosyal medyayı salladı, takı krizinde 2. perde başladı

Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliği bitti ama sansasyonları sürüyor. Hadise boşanma sonrası sahnede dans şov yaptı. Sosyal medyayı sallayan o görüntüler sonrası takı krizinde 2. perde de başladı.

Peri Masalı gibi başlayan Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliği geçtiğimiz günlerde tek celsede sona erdi. Çift anlaşmalı olarak boşanma kararı alırken duruşmaya bile katılmaya gerek görmedi. Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliği sona erdi ancak yankıları hala devam ediyor. Hadise boşanmanın hemen ardından Beşiktaş’ta sahneye çıktı. Sahnede yaptığı dans şovu ile ise sosyal medyayı salladı.

Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler mutlu birlikteliklerini geçtiğimiz aylarda nikah masasına taşımıştı. Ancak çiftin Peri Masalı gibi başlayan evliliği sadece 4 ay sürdü. Evlilikte ilk kriz haberleri Hadise’nin sahnede gözyaşlarına bulması ile çıkmaya başladı. Hemen ardından çiftin nikah yüzüklerini takmamaları uzun süre gündem oldu. Daha sonra Mehmet Dinçerler’in paylaştığı bir videoda Hadise göründü ancak çift bu krizi aşamadı. Önce sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bırakan ve fotoğraflarını silen çift Daha sonra da boşanma açıklaması yaptı.

TEK CELSEDE BİTTİ

Ünlü şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler’in evliliği geçtiğimiz günlerde Beykoz Adliyesi’nde tek celsede sona erdi. Duruşmaya Hadise ve Mehmet Dinçerler katılmadı ikiliyi avukatları temsil etti. Duruşma sonrası açıklama yapan avukatlar boşanmanın anlaşmalı olarak gerçekleştiğini söyledi.

HADİSE’DEN SAHNEDE DANS ŞOVU

Olaylı boşanmadan bir gün sonra ünlü şarkıcı Hadise Beşiktaş’ta sahneye çıktı. Eski günlerine geri döndü gözlenen Hadise sahnede hayranlarına dans şovu yapmayı da ihmal etmedi. Hadise’nin sahne performansı uzun süre boyunca sosyal medyanın da gündeminde kaldı. Boşanma sonrası Hadise özüne döndü yorumları yapılırken takı krizinde de ikinci perde patlak verdi.

MEHMET DİNÇERLER’İN HADİSE YE BORCU OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Hadise ve Mehmet Dinçerler’in boşanmasında en çok gündeme gelen konu takı krizi olmuştu. Mehmet Dinçerler’in Hadise’ye düğünde takılan takıları ve 3 milyon liralık evlilik yüzüğünü geri istediği iddia edilmişti. Konu ile ilgili taraflardan bir açıklama yapılmadı ancak takıl krizinde ikinci perde başladı. İddiaya göre Hadise, kendisine borcu olan eski eşi Mehmet Dinçerler’e takıları geri vermeyi kabul etmedi Ve borcuna saydı. Bu konu ile ilgili de şu an için taraflardan bir açıklama yok.

Başa dön tuşu