MEDYA

Perşembe Akşamı Ekranda Ölüm Grubu! Camdaki Kız, Mahkum, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Aldatmak ve Duy Beni

Yeni 2023 sezonunda Perşembe akşamı ekranda büyük reyting savaşı verilecek! Camdaki Kız, Mahkum, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Aldatmak ve Duy Beni dizilerinin rekabeti şimdiden merak edildi.

Yaz sezonu biterken geçtiğimiz sezonun en çok izlenilen dizileri de sezon arasında dönmeye hazırlanıyor. Ancak yazın büyük başarı elde eden yeni diziler ve yeni başlayacak olan iddialı yapımlar da savaşa girmeye hazır.

Ekranlarda bu kış oldukça sert bir reyting savaşı yer alacak. Bu yaz televizyon kanalları açılmamış ve yaz dizileri büyük hayal kırıklığı yaşatan reyting oranları almıştı. Reyting sistemi sorgulanırken öne çıkan sadece bir kaç dizi olabilmişti.

Kış sezonun gelmesiyle artık geçen sezonun reyting rekortmeni dizileri de ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Geçen sezon Perşembe akşamları ekranlarda en büyük reyting savaşı yer alıyordu. Kanal D’de reyting rekortmeni Camdaki Kız, Fox Tv’de geçen sezonun en iyi oranlarını alan Mahkum dizisinin savaşına şimdi yenileri de ekleniyor.

ADETA ÖLÜM GRUBU!

Perşembe akşamları 2023 sezonunda ekranlarda kıran kırana bir reyting savaşı verilecek. Kanal D’de Burcu Biricik, Enis Arıkan’lı Camdaki Kız, Fox Tv’de İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna’lı Mahkum dizisinin reyting savaşına bu yazın en çok izlenen dizisi Show Tv’den Ertan Saban’lı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, ATV’nin yeni başlayacak olan iddialı yapımı başrolünde Vahide Perçim’in yer aldığı Aldatmak ve Star Tv’nin sosyal medya gücü olan Duy Beni dizileri de dahil oluyor.

Show Tv’nin Gani Müjde imzalı lise dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi bu yazın en çok izlenilen dizisi olmayı başardı. Televizyon kanallarının pek açılmadığı bu yaz 5’li oranları almayı başaran GHBG dizisi kış sezonunda da başarısını sürdürecek derken Perşembe akşamı iddialı yapımlara rakip olması düşündürdü. Bakalım Show Tv geçen yazın iddialı yapımlarına kafa tutabilecek mi?

Perşembe akşamı bu savaştan hangi diziler galip çıkacak, hangi diziler final görecek hangi diziler gün değiştirecek şimdiden merak edildi ve tahminler yapıldı.

Başa dön tuşu