GENEL

Benzin ve motorin fiyatları güncellendi! 2 Ağustos’ta 7,2 TL dev akaryakıt indirimi kampanyası! Pompa fiyatları bakın ne kadar?

Benzin ve motorin fiyatları 2 Ağustos 2022 gününde de altın ve Dolar kadar takip ediliyor. Özellikle bir yıl içinde yaşanan dev artış sonrası indirim haberi gelir mi, bugün akaryakıt fiyatları düşer mi, benzin ve motorin indirimi var mı gibi soruların yanıtı aranıyor. Nihayet araç sahiplerinin yüzünü güldürecek o haber geldi. Benzin ve motorin fiyatları güncellendi. İşte 2 Ağustos akaryakıt fiyatları ve indirimli benzin ve motorin fiyatları…

Benzin ve motorin fiyatları güncellendi! 2 Ağustos’ta 7,2 TL dev akaryakıt indirimi kampanyası! Pompa fiyatları bakın ne kadar? Benzin ve motorin fiyatları güncellendi. Her gün milyonlarca araç sahibi vatandaş tarafından takip edilen fiyatlarda büyük indirim yapıldı. Benzin istasyonlarının kampanyaları sayesinde artık vatandaşlar ekonomik fiyatlı akaryakıta ulaşabilecek. Kampanya belli tarihler arasında geçerli. 2 Ağustos-10 Ağustos tarihleri arasında akaryakıt alışverişi yapanlar litre başına 7,2 TL’ye varan indirimden faydalanabilecek. İşte merak edilen detaylar…

Akaryakıt fiyatları, hem brent petrol fiyatlarında yaşanan artış hem de Dolar kuru nedeniyle her gün değişiyor. Rusya ve Ukrayna arasında başlayan kriz sonrasında da iyice tırmanan fiyatlar bugünlerde stabil olsa da Dolar’ın 18 TL’ye dayanmasından etkilenerek artacak gibi görünüyor. Bu durumda da vatandaşlar indirimli akaryakıt alabilecekleri benzin istasyonlarını ya da bu istasyonların yaptığı kampanyaları yakından takip ediyor. Ağustos ayının başlaması ile birlikte araç sahiplerini memnun edecek bir kampanya duyurusu geldi. Akaryakıt indirimi bekleyen araç sahipleri bu kampanyayı kaçırmasın, çünkü benzin ve motorinde litre başına 7,2 TL indirim yapılıyor.

KAMPANYA BELİRLİ TARİHLER ARASINDA GEÇERLİ

Shell ve bankalar arasında yapılan anlaşma doğrultusunda kredi kartı ile alışveriş yapan araç sahipleri için 2-10 Ağustos 2022 tarihleri arasında indirimli akaryakıt satışı olacak. Kredi kartı ile motorin ve benzin alışverişi yapan vatandaşlar indirimli imkanından faydalanabilecek. Ancak kampanya sadece 500 TL ve üstü akaryakıt alışverişleri için geçerli. Kredi kartı ile tek seferde 500 TL ve üstü akaryakıt alan vatandaşlar litre başına 7,2 TL’ye varan indirim imkanından yararlanacak akaryakıt fiyatlarında büyük tasarruf etme şansını yakalayacak. Kampanya Türkiye genelinde bulunan Shell istasyonlarında geçerli olacak.

2 AĞUSTOS 2022 GÜNCEL, BENZİN, MOTORİN VE LPG FİYATLARI

Motorin

İstanbul: 24,51

Ankara: 24,64

İzmir 24,64

Benzin

İstanbul: 22,23

Ankara: 22,38

İzmir: 22,38

LPG

İstanbul: 11.35

Ankara: 11.37

İzmir: 11.04

Başa dön tuşu