MEDYA

45’lik Zuhal Topal minicik bikinisiyle hop oturup hop kalktı! O anlar sosyal medyada olay olurken, “Maşallah hala taş gibisin” yorumları geldi

TV8 de yayınlanan Yemekteyiz programının sunucusu Zuhal Topal yeni sezona Kısa bir süre kala yorgunluk atmaya ve tatile devam ediyor. Tatilde çekilen video ve fotoğraflarını da sık sık sosyal medya hesabından paylaşan Zuhal Topal bikinili pozu ile sosyal medyada olay yarattı. 45 yaşındaki Zuhal Topal'ın adeta taş gibi fiziği de çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

45’lik Zuhal Topal minicik bikinisiyle hop oturup hop kalktı! O anlar sosyal medyada olay olurken, “Maşallah hala taş gibisin” yorumları geldi. TV8 ekranlarının vazgeçilmez yüzlerinden Zuhal Topal yeni sezon öncesi Tatilin tadını çıkarmaya devam ediyor. Ağustos ayının sonunda yeni sezona başlayacak olan ünlü sunucu yoğun çekim temposuna başlamadan önce ailesi ile birlikte güneşin ve denizin tadını çıkarıyor. Tabii ki tatil karelerini de sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor. 45’lik Zuhal Topal’ın son paylaşımı ise sosyal medyada olay oldu. Minicik bikinisi ile poz veren ünlü sunucu sosyal medya kullanıcılarından fiziği ile tam not aldı.

Bir dönem izdivaç programları ile çok konuşmanı Zuhal Topal bu programları yayından kaldırılması sonrası önce FOX TV’de ardından da TV8 de yemek programı sunuculuğu yapmaya başlamıştı. Yemekteyiz yarışmasının sunuculuğu ile TV 8’in vazgeçilmez yüzleri arasına giren Zuhal Topal şu sıralar yeni sezon öncesinde tatil yapıyor.

SOSYAL MEDYADAN BOL BOL PAYLAŞIYOR

Yemekteyiz yeni sezon başlamadan önce eşi ve çocuğu ile birlikte tatilde olan Zuhal Topal karelerini de sosyal medya hesabından bol bol paylaşıyor. Geçtiğimiz günlerde eşinin doğum günü partisi için Acun Ilıcalı ile de bir araya gelen Zuhal Topal bu defa bikinili pozu mu sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. 45 yaşında olmasına rağmen fit bizi ile dikkatlerden kaçmayan Zuhal Topal, takipçilerimden tam not almayı başardı. Zuhal Topal’ın hala taş gibi olan fiziğini gören sosyal medya kullanıcıları ise “Maşallah genç kız gibi” yorumları yapmadan edemedi.

ZUHAL TOPAL’IN BİKİNİLİ POZUNA REKOR BEĞENİ

Uzun yıllardan beri ekranların en sevilen yüzlerinden olan başarılı sunucu Zuhal Topal yeni sezon öncesi son tatilini yapıyor. Kızı ile birlikte hoplaya zıplaya verdiği pozlarda sosyal medyada yoğun ilgi görüyor. 45 yaşında olmasına rağmen hala fiziği çok düzgün olan Zuhal Topal son kareleri ile de sosyal medyada olay yarattı. Sosyal medya kullanıcıları Zuhal Topal’ın düzgün fiziğine övgüler düzerken yarışmayı da çok özlediklerini dile getirdi.

Başa dön tuşu