GENEL

İYİ Partili Serkan Lay silahla intihar etti

Samsun İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Lay, evinde tabancayla intihar etti. 44 yaşındaki Serkan Lay’ın tabancayla kendini vurduğu ve ağır yaralandığı öğrenildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan İYİ Partili Lay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Samsun Tekkeköy ilçesindeki evinde tabancayla intihar ettiği öğrenilen İYİ Partili Serkan Lay’ın ağır yaralı olarak özel bir hastaneye kaldırıldığı bilgisine ulaşıldı. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Lay, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

İNTİHAR ETTİ

Samsun Tekkeköy ilçesi Çayleyik Mahallesi’ndeki evinde 30 Eylül 2022 Cuma akşam saatlerinde meydana geldiği aktarılan olayda, Samsun İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyesi olan 44 yaşındaki Serkan Lay’ın tabancayla kendini vurarak intihar ettiği öğrenildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Lay’ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Evinde tabancayla intihar eden ve ağır yaralı olarak özel bir hastaneye kaldırılan Serkan Lay, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybettiği açıklandı. Güvenlik güçlerinin Serkan lay’ın evinde inceleme yaptığı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

 

Başa dön tuşu