EKONOMİ

Polygon (MATIC) Coin Geleceği, Hedef Fiyat 2023-2027

Polygon Coin geleceği hakkında fikir yürütebilmek için analistlerin ve analiz platformlarının bu kripto para için nasıl görüşlere sahip olduklarını incelemek gerek. Pek çok anonim analist ve fiyat tahmin platformu ise Polygon Coin’in gelecekte değer kazanımına konu olabileceğini öngörüyor. İçeriğimizde MATIC Coin’in ne olduğu, nereden alındığı, yorumlarının ve hedef fiyat tahminlerinin ne yönde olduğu hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Polygon (MATIC) Nedir?

Polygon, Ethereum uyumlu blok zincir oluşturmak amacıyla ölçeklendirme ve birlikte çalışabilirlik sunan platformdur. Polygon protokolün yerel kripto para birimi ise Polygon (MATIC) Coin olarak tanımlanmıştır. Polygon bir yan zincir şeklinde Ethereum’dan bağımsız şekilde çalışabilmektedir. MATIC Coin, DEFİ yani merkeziyetsiz finans uygulamalarında ve ekosistemlerinde de kullanılabilir. Polygon Coin aynı zamanda Binance, KuCoin, Huobi Global üzerinden stake edilebilir ve staking kapsamında pasif getiri sunar. Kripto borsalarında alım-satım işlemine konu olan MATIC Coin, kripto cüzdanlar arasında saniyeler içinde transfer edilir.

Polygon (MATIC) Nereden Alınır?

MATIC Coin satın almak için Binance, Coinbase Exchange, KuCoin, Kraken, Uniswap V2, Bithumb, Bitfinex, IDEX kripto para borsalarının herhangi birinden işlem yapılır. Sıralanan kripto para borsaları arasından seçeceğiniz birinde hesap açılışı sağlamanız gerekir. Açtığınız hesaba daha sonra para veya USDT yatırıp, borsanın satın alım ekranına erişim sağlamalısınız. Satın alım ekranından MATIC Coin güncel fiyatını görüntüleyebilir ve dilediğiniz adette MATIC Coin için satın alım emrini girebilirsiniz.

Polygon (MATIC) Yorum

Polygon Coin hakkında yorum yapan kripto para analistleri, MATIC Coin’in 18 Şubat 2023 tarihinde değer kazanımı gerçekleştirdiğini belirttiler. 1.51 dolardan yazının kaleme alındığı dakikalarda alıcı bulan MATIC Coin’in 2023 yılı Mart ayında bir kez daha artışa sahne olabileceği düşünülüyor.

Anonim kripto para analistlerinin birçoğu Tradingview üzerinden paylaştıkları tahminler bazında MATIC Coin’in 2023 Mart ayında 2 doları test edebileceğini ifade ettiler. Analistlere göre, olası artış senaryosunda 2 dolar test edilmeden önce sırasıyla 1.70 ve 1.85 dolarlık 2 farklı direnç noktaları coin tarafından kırılabilir.

Polygon (MATIC) Geleceği

Kripto para analistleri Polygon Coin geleceği için umutlular. Onlara göre, MATIC Coin kripto para dünyasının yatırımcılarına ve uygulama geliştiricilere pek çok avantaj sunuyor. Bu avantajlara bağlı olarak gelecekte satın alım taleplerini genişletebilecek bir imajı ortaya koyuyor. Onu güçlendiren, tercih edilirliğini yükselten faktörler ise şu şekilde sıralanıyor:

  • MATIC Coin, Ethereum altyapısına sahip olması açısından güvenilirdir.
  • MATIC Coin sahipleri hızlı transfer ve alım-satım işlemlerini deneyimlerler.
  • NFT pazarlarında ödeme aracı olarak kullanılabilir, ödül olarak kazanılabilir.
  • Web 3.0 ve NFT içerikli projelere yatırım yapan bir kripto para projesidir.
  • DEFİ ekosisteminde borç alma, borç verme, staking üzerinden pasif getiri elde etme gibi alanlarının tümünde kullanılabilir.
  • İşlem hacmi geniş borsalarda listelendiğinden erişilebilirliği yüksektir.
  • Tarihsel bazdaki fiyat gelişimine bakıldığında yatırımcılarına kazanç sunduğu tarih aralıkları daha fazladır.
  • Pek çok kripto para analiz platformu ve robotu MATIC Coin için 2023 sonu ve 2024 senesine yönelik fiyat artış tahmini sunmaktadır.

Kripto para analistleri yukarıda sıralanan bu pozitif faktörlere bağlı olarak MATIC Coin’in gelecekte de popüler kripto para birimleri arasında yer alabileceğini öngörüyorlar.

Polygon (MATIC) Hedef Fiyat Tahmini 2023

Polygon Coin hedef fiyat tahminleri PricePrediction ve Technewsleader kripto para fiyat analiz platformları tarafından yapılmış ve gündeme sunulmuştur. PricePrediction’a göre MATIC Coin 2023 yılı sonunda 2.44 dolarlık fiyatı tabloya yansıtabilir. Technewsleader platformu tahminine göre ise MATIC Coin 2023 sene sonunda 2.09 dolar ile 2.50 dolar arasında bir fiyatı grafiğe alma potansiyeli taşıyor.

Polygon (MATIC) Hedef Fiyat 2024-2027

MATIC Coin hedef fiyat tahminleri ele alındığında Technewsleader tarafından gerçekleştirilen tahminler şu yönde sıralandı:

  • MATIC Coin 2024 senesinde 3.53 dolara,
  • 2025 yıl sonunda 5.32 dolara,
  • 2026 senesi ikinci yarısında 8 dolara,
  • 2027 bitiminde ise 12.22 dolara çıkış yapabilir.

Polygon Coin geleceği hakkında görüş sunan diğer bir fiyat analiz platformu olan PricePrrediction, MATIC Coin’in 2024’te 3.63 dolardan ve 2025 senesinde 5.20 dolardan işlem görebileceğini aktardı.

 

Başa dön tuşu