MEDYA

Popstar’ın yıldız ismiydi! Yıllar sonra ortaya çıktı, tesettüre girdi! Bakın şimdi ne yapıyor!

Popstar’ın yıldızlarından Özlem Güneş, yıllar sonra ortaya çıktı. Ancak görenler onu tanımakta güçlük çekti. Artık şarkı söylemeyi tamamen bırakan Popstar Özlem, yeni hali ile herkesi şaşkına çevirdi.

Televizyon ekranlarında bir Dönemin en çok izlenen yarışmaları arasında yer alan Popstar’dan çıkan isimlerin şimdiki halleri merak ediliyor. Popstar yarışmacılarından Özlem Güneş yıllar sonra yeni haliyle şaşkına çevirdi. Artık tesettürlü olan Özlem Güneş şarkı söylemeyi de bıraktı. Peki, şimdi ne yapıyor?

Bir döneme damga vuran yarışma programları arasında yer alan Popstar yıldızları hala çok konuşuluyor. yayınlandığı dönemde yarışmada olan isimlerden Popstar Özlem Güneş jüri üyeleri tarafından sık sık dekolte giymediği gerekçesiyle eleştiriliyordu. Popstar yarışmasından ayrıldıktan sonra ne yaptığını merak konusu olan Özlem Güneş yıllar sonra ortaya çıktı. Popstar Özlem Güneş tesettürlü hali ile herkesi şaşkına çevirdi.

YARIŞMADAN SONRA HAYATI TAMAMEN DEĞİŞTİ

Popstar Özlem Güneş, yarışmadan ayrıldıktan sonra eski hayatını tamamen arkada bıraktığı nokta büyüleyici sesiyle herkesin sevgisini kazanan isimlerden olan özlem Güneş’in tesettüre girdiği ve şarkı söylemeyi de bıraktığı ortaya çıktı.

Yıllar sonra ortaya çıkan Popstar Özlem Güneş, yarışma ile ilgili de önemli itiraflarda bulundu. jüri üyeleri tarafından sık sık dekolte giymediği için eleştirilen yarışmacı kendisini farklı göstermeye çalıştıklarını iddia etti. Popstar yarışması ile ilgili yıllar sonra konuşan Özlem Güneş, “Sanatçı olacaksın neden dekolte giymiyorsun?” diyerek, dekolte giymeye zorlandığını öne sürdü. Yarışmadan kendisinin isteği ile Ayrılmak istediğini söyleyen Özlem Güneş, 8. haftada yapımcı ile görüştüğünü ve Ayrılmak istediğini söylediğini dile getirdi.

SON HALİ HERKESİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Popstar yarışmasında fırtına gibi Esen ve en dikkat çeken seslerden biri olan Popstar Özlem Güneş’in son fotoğrafları da ortaya çıktı. Yıllar sonra kameralar karşısına geçen eski şarkıcının tesettüre girdiği ortaya çıkarken tamamen şarkı söylemeyi de bıraktığı öğrenildi. Özlem güneşin yeni halini gören izleyiciler ise eski hali ile Hiç alakası olmadığını söyledi. Sosyal medyada fotoğraflara yorum yapan bazı izleyiciler Popstar Özlem’i tanıyamadıklarını da dile getirdi.

POPSTAR YARIŞMASI ÇOK İZLENİYORDU

Türkiye’de bir döneme damga vuran yarışmacılar arasında yer alan Popstar yarışması çok izleniyordu. Hatta o dönemler sosyal medya olmadığı için yarışmacıları televizyon kanallarında takip eden birçok izleyici vardı. Her hafta iple çekilen yarışmadan çıkan birçok isim şimdi şarkıcılığı bıraktı.

Başa dön tuşu