SPOR

Rennes Fenerbahçe maçı öncesi Arda Güler krizi

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu ikinci maçına çıkmaya hazırlanıyor. Bu akşam ekrana gelecek karşılaşma öncesinde maçla ilgili tüm detaylar araştırılırken en merak edilenlerin başında ise Fenerbahçe’nin ilk 11’i yer alıyor. Fenerbahçe-Rennes maçının yayınlanacağı kanal, karşılaşmanın başlayacağı saat, karşılaşmanın hakemi ve temsilcimiz Fenerbahçe’nin ilk 11’i futbolseverler tarafından merakla araştırılıyor. Fenerbahçe’nin genç ismi Arda Güler’in ilk 11’de olup olmayacağı da merak edilen bir diğer konu.

Fenerbahçe, rakibi Rennes ile bu akşam deplasmanda mücadele edecek. UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden sarı lacivertliler, bu akşam rakibini yenerek 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’nin genç yeteneği Arda Güler’in ilk 11’de olup olmayacağı merak konusu oldu. Fenerbahçe taraftarlarının ilk 11’de görmek istediği genç yeteneğin bu akşam forma şansı bulup bulamayacağı merak ediliyor. İşte Rennes-Fenerbahçe maçı ile ilgili merak edilen tüm detaylar ve Rennes-Fenerbahçe maçı muhtemel 11’ler…

FENERBAHÇE UEFA LİSTESİ’NDE YER ALMAYAN İSİMLER

Fenerbahçe’de TFF tescil listesine dahil edilmeyen isimler şöyle;

– Lemos

– Novak

– Bruma

– Nazım sangare

– Serdar Dursun

FENERBAHÇE MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe’nin bu akşam deplasmanda rakibi Rennes ile vereceği mücadele öncesindemuhtemel 11’ler şöyle;

– Altay

– Henrique

– Szalai

– Peres

– Osayi

– Arao

– Crespo

– Alioski

– King

– Pedro

– Batshuayi

RENNES-FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA?

Roazhon Park’ta oynanacak olan Rennes-Fenerbahçe maçı saat 22.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Belarus Futbol Federasyonu’ndan Aleksei Kulbakov yönetecek. Merakla beklenen karşılaşma Exxen’de canlı yayınlanacak.

Başa dön tuşu