MEDYA

Esra Ezmeci “Aldatan kocayı eve bağlayacağız” dedi, canlı yayında yapılması gerekenleri tek tek anlattı! E bunun adı büyü değil de ne?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programının sunucusu Esra Ezmeci canlı yayında söyledikleri ile akıllara durgunluk verdi. Esra ezmeci bugün ekranlara gelen programının açılışında kendi yeteneklerini de artık programda anlatmak istediğini söyleyerek kocayı eve bağlayacağız ifadelerini kullandı. Canlı yayında çapalama ritüelini tek tek anlatan Esra ezmeci sosyal medyanın da gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcıları “E bunun adı büyü değil de ne” diye sordu.

Ünlü Klinik Psikolog Esra Ezmeci son dönemlerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Karşı Karşıya isimli programı ile de adından söz ettiriyor. Kayıpları bulmaya ayrılanları barıştırmaya çalışan Esra Ezmeci bugün canlı yayına açılışında yaptığı açıklama ile herkesi şaşkına çevirdi. Programa katılan birçok kişinin aldatılmaktan şikayetçi olduğunu belirten Esra Ezmeci, canlı yayında “Aldatan kocayı eve bağlayacağız” dedi.

Son dönemlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla de sık sık konuşulan Esra Ezmeci bu defa canlı yayında büyü tarifi vererek gündeme bomba gibi düştü. Esra Ezmeci, aldatan kocayı eve bağlamanın formülünü canlı yayında anlatırken izleyenler şaşkına döndü. Ekrandaki skandallarına bir yenisini daha ekleyen Esra Ezmeci benzer tarifleri yazdığı kitaplarında da veriyor.

ALDATAN KOCAYI EVE BAĞLAMANIN FORMÜLÜNÜ VERDİ

Klinik Psikolog ve Yazar Esra Ezmeci, son dönemlerde FOX TV Ekranlarında Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Özellikle gündeme gelen konuların skandal boyutu ulaşması izleyicilerin tepkisini çekerken Esra Ezmeci’den tepki görecek yeni bir hareket daha geldi. Ünlü psikolog bugünkü programın açılışında bundan sonra kendi yeteneklerini de canlı yayında izleyicilerle paylaşacağını belirterek kocayı eve bağlamanın formülünü anlatacağını söyledi. Esra Ezmeci, yazdığı kitaplarda da sık sık çapalama uygulamasından bahsediyordu. İzleyiciler de “Esra Ezmeci’nin çapalama uygulaması” nedir sorusunun yanıtını merak ediyordu. Ünlü psikolog bugün canlı yayında tek tek yapılması gerekenleri anlattı. Akıllara durgunluk veren çapalama tarifi sonrasında ekran başında izleyiciler ise bu büyüğü değil de nedir diye sordu.

EVLİLİK PROGRAMINA BAĞLIYOR

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programının sunucusu ünlü Psikolog Esra Ezmeci bugün canlı yayın açılışında başka birimizde daha verdi. Artık sadece küsleri barıştırıyor kayıtları bulmayacaklarını söyleyen Esra ezmeci evlenmek isteyenleri de programda evlendirecekler ini dile getirdi nota ancak bildiğiniz üzere birkaç yıl önce ekranlara damga vuran evlilik programları yayından kaldırılmıştı. Esra Ezmeci’nin bu açıklaması sonrasında RTÜK nasıl bir yol izleyecek merak konusu oldu nota

Başa dön tuşu