SPOR

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus Adana Demirspor’a övgü dolu sözler

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında kendi evinde Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Sahadan 4-2 Galip ayrılan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, Adana ekibinden övgü dolu sözlerle bahsetti.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Ülker Stadı’nda Adana demirspor’u ağırladı karşılaşmadan 4-2 Galip ayrılan Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jorge Jesus maçın ardından basın toplantısı düzenledi. Güzel bir maç geçtiğini söyleyen Jesus, Adana Demirspor’un Türkiye’ye geldiğinden beri karşılaştığı en güçlü rakip olduğunu da sözlerine ekledi.

İYİ ORGANİZE OLUNMASI GEREKEN BİR EKİP

Adana Demirspor maçının ardından basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, Adana ekibinin iyi organize olunması gereken bir ekip olduğunu dile getirdi. Güzel bir maç olduğunu ve iki iyi takımın karşı karşıya geldiğini belirten Jesus, “Rakibimiz benim Türkiye’ye geldiğimden itibaren karşılaştığımız en güçlü takımdı. Bu rakibe karşı iyi organize olmamız lazımdı ve öyle oldu. Futbolcuları tebrik ediyorum, taraftarları desteklerinden dolayı tebrik ediyorum. Şimdi yapmamız gereken yolumuza devam etmek.” ifadelerini kullandı.

ONYEKURU ÇOK SÜRATLİ

Adana Demirspor’un yeni transferi Onyekuru hakkında da konuşan Jesus, çok süratli bir futbolcu olduğunu belirterek karşısındakini koyarsanız koyun o sürati rahatlıkla kullanılabileceğini dile getirdi. Tecrübeli teknik adam açıklamasının devamında ise şu ifadeleri kullandı; “Bu tarz kıyaslamaların pozitif yapılması gerekiyor. 3 günde bir maç yapıyoruz ama rakibimiz öyle değil. Sıkışık fikstürde 5-6 oyuncu değişmek gerekiyor ama takım kazanmaya devam ediyor. Bu takımımızın kalitesini ve benim onlara duyduğum güveni gösteriyor. Her maç için en iyi tercihi yapmaya çalışıyorum.”

Başa dön tuşu