MEDYA

Rüyanda Görürsün Filmi Konusu Ne? Oyuncuları Kim?

Burcu Özberk ve Murat Boz'un başrolünde yer aldığı Rüyanda Görürsün filminin konusu ne? Rüyanda Görürsün filmi oyuncuları kim?

Amazon Prime’da yayınlanacak olan Rüyanda Görürsün filmi bugün sete çıkıyor. Merakla beklenen Rüyanda Görürsün filmi ile ilgili yeni gelişmeler de yaşandı.

Başrolünde başarılı ve güzel oyuncu Burcu Özberk ile ünlü şarkıcı ve romantik komedi filmlerinde başarılı bir performans sergileyen Murat Boz’u buluşturan Amazon imzalı Rüyanda Görürsün filminin çekimleri bugün itibariyle başladı.

Rüyanda Görürsün filminin yapımcılığını Lanistar Medya üstlenirken filmin oyuncu kadrosunda da sürpriz isimler yer alıyor.

Rüyanda Görürsün filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

Murat Boz ve Burcu Özberk’in buluşturan Rüyanda Görürsün filminin oyuncu kadrosunda Şerif Erol, Devrim Yakut, Feridun Düzağaç, Ekin Mert Daymaz, Hivda Zizan Alp, Uğur Uzunel ve Selen Soyder gibi isimler yer  alıyor.

Rüyanda Görürsün filminin senaryosunu Umut Açıkalın’ın yazarken filmin yönetmen koltuğunda Cemal Alpan oturuyor..

Rüyanda Görürsün Filmi Konusu Ne?

Rüyanda Görürsün filminde bir rüyaya hapsolmuş iki kişinin uyanma çabası anlatılıyor. Rüyanda Görürsün filminde Murat Boz, Engin adlı karaktere Burcu Özberk de Pelin adlı karaktere hayat verecek.

Rüyanda Görürsün filmi Amazon’da yayınlanacak.

Başa dön tuşu