SARIÇAM

SARIÇAM BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Sarıçam Belediyesi, ilçede tamamlanan doğalgaz çalışmaları sonrasında sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yol yapım çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ”İlçemizde altyapı ve doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasıyla Sarıçam’ın yollarını baştan aşağı yeniliyoruz. Bu güne dek birçok mahallede çalışmaları tamamladık. İlçe halkımıza yakışır konforlu yollar için gece gündüz çalışacağız.’ dedi.

 

Sarıçam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yürütülen ve ana caddelerde Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ile yapılan çalışmalarla birlikte ilçede yenilenmemiş yol bırakılmayacağını belirten Başkan Uludağ; ‘Halkımızın daha konforlu bir yaşam sürdürmeleri için ilçemiz genelinde altyapı ve doğalgaz çalışmalarına ağırlık vermiştik. Bu çalışmalar yollarımızda birtakım bozulmalar yaşanmasına sebep olmuştu. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla sıcak asfalt çalışmalarına hızla başladık.

 

Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarını planlı şekilde sürdürüyor. Amacımız; ilçemizin gelişen çehresine uygun yollar yaparak söz verdiğimiz gibi Sarıçam’ı Adana’nın parlayan yıldızı haline getirmek. Tamamladığımız yollarda ayrıca yol çizgi çalışmalarını da sürdürüyoruz.  Asfalt yol hamlemiz tüm yollar tamamlanana dek aralıksız sürecek. Tüm hizmetlerimiz Sarıçam için.’ diye konuştu.

Başa dön tuşu