SARIÇAM

Sarıçam Güzeli

Makamda gerçekleşen ve karşılıklı sohbet halinde geçen ziyarete, Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı Cengiz Tutar da katıldı. Başkan Bilal Uludağ, Avrasya Güzellik yarışmasında birinci olarak ülkemize başarı kazandıran Sibel Demiralp’ın Sarıçamlı olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Uludağ,” Adana’ya ve ülkemize bu gururu yaşatmanız nedeniyle sizi kutluyorum. Bundan sonraki yaşamınızda da başarılar diliyorum.”dedi.

 

Avrasya Güzeli seçilen Sibel Demiralp ise, yarışma öncesi kendisini çok iyi hazırladığını ve kazanmasının sürpriz olmadığını ifade etti. Sibel Demiralp,” Yarışmayı kazanan ilk Türk kızı olmaktan dolayı çok mutluyum. Birinci olduğum açıklandığında heyecandan kalbim duracak sandım. Tarif edilemez bir mutluluk. Adanalı ve Sarıçamlı olmak benim için onur verici. İlginize teşekkür ederim. Sarıçam’da yapılacak ve katılabileceğim etkinlikler de yer almak isterim.” diye konuştu.

 

Ziyaretin ardından Belediye binasını gezen ve belediye hizmetleri ile ilgili bilgiler alan Avrasya Güzeli Sibel Demiralp, belediyeyi çok beğendiğini ifade etti. Demiralp, Başkan Bilal Uludağ'ı böyle güzel bir hizmet binasından dolayı tebrik ederek, Sarıçam'ı yapılan yenilikler nedeniyle çok iyi bulduğunu da sözlerine ekledi.

Başa dön tuşu