SARIÇAM

Sarıçam’ı Marka Kent yapmak için varız

Bilal Uludağ, 5 yıllık dönemde yapmış oldukları hizmetleri vatandaşlara anlatarak, “Göreve geldiğimiz günden itibaren halkımızla beraberiz. Sarıçam’ın sorunlarını yerinde görüp dinleyerek, çözümünü için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz.” dedi.

 

Yeni çıkarılan Büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen eski köyler Turunçlu, Boztepe, Maltepe, Dutluca, Boynuyoğun, Karlık, Ayvalı, Çaylı, Çicekli, Karayusuflu, Kösefakılı ve Karaömerli’yi ziyaret eden Başkan Bilal Uludağ, buralarda vatandaşlarla bir araya geldi.  Yoğun ilgi gören Uludağ, yapılan hizmetleri ve bundan sonra da yapacaklarını anlatarak, daha yapacak çok işleri bulunduğunu ifade etti.

 

Uludağ, vatandaşların sorunlarını da dinleyerek, “Sarıçam’a seçim öncesinde verdiğimiz sözlerin 2 kat daha fazlasını gerçekleştirdik. Ancak bu demek değildir ki, hizmetlerimiz sadece bu verdiğimiz sözlerle sınırlı kalacak. Sürekli vatandaşlarımızla görüşerek güncel problemleri öğrenip anında çözümler ve projeler üretiyoruz. 5 yıla yakın sürede ilçemizin modern hale gelmesi için çabaladık ve bunda da başarılı olduk. Önümüzdeki dönemde yapacak daha çok işimiz var. Yeni projelerimiz hazır.” diye konuştu.

 

Başkan Bilal Uludağ, kendilerinin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ve onlardan hiçbir zaman kopmadıklarını da kaydedip, “Kapımız her zaman açık oldu. Hemşerilerimizle yüz yüze görüşmek bizim için önemli. Bizler onlara hizmet için buradayız. İlçemize hizmeti makam odasından değil,  ilçe halkının yanına gidip sorunlarını dinleyerek yapıyoruz. Onların görüşleri bizler için önemli. Yeni dönemde yapılan hizmetlerin devamı olarak ilçemizi daha da kalkındıracak, daha yaşanabilir hale getirecek olan işleri gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar bizlere gösterdikleri yakın ilgi için ilçe halkımıza çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Başkan Uludağ’ın ziyaretlerine MHP İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma da katılırken, vatandalar tarafından ilgi ile karşılandı. 

Başa dön tuşu