SEYHAN

Satranç Turnuvası büyük ilgi gördü

Seyhan Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdiği önem her geçen gün artıyor. Seyhan Belediyesi’nin ana sponsorluğunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Satranç il Temsilciliği ile birlikte düzenlenen “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Satranç Turnuvası” geçtiğimiz hafta sonunda Tellidere Çok Amaçlı Tesis’te gerçekleşti.  Turnuvaya 10 farklı ilden 270 sporcu katıldı.

“TURNUVAYA OLAN İLGİ BİZLERİ MUTLU ETTİ”

Anlamlı turnuvanın organizasyonunda emeği geçenleri kutlayıp başlangıç hamlesini yapan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Turnuvaya olan ilgi bizleri son derece mutlu etmiştir. Son derece önemli bir iş yapmaktasınız. Burayı basit bir oyun alanı olarak düşünmeyin. Ülkemizin geleceğini, yanı sıra hepimizin varlığını korumak ve geliştirmek üzere Türkiye Cumhuriyeti’ni ileride kendine daha yakışır bir şekilde yaratmak için varsınız. Bunun hazırlığı içindesiniz. Sizlere ihtiyacımız var. Bunun için çok çalışıp başarının bilgi ve düşünmek üzerinden geçtiğini hesaplamalısınız. Turnuvada kazanmak, kaybetmek önemli değil.  Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

GÜNDOĞDU’DAN TEŞEKKÜR

Turnuvanın organizeli bir şekilde gerçekleşmesi adına desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Satranç İl Temsilcisi Demir Gündoğdu, “ İki gün süren turnuvamız sonunda başarılı olan yarışmacılarımıza ödüller verdik. Turnuvamız belirli aralıklarla devam edecek” diye konuştu.  Yarışmacıların ailelerinin de büyük bir ilgi gösterdiği turnuvayı Tellidere Mahalle Muhtarı Cemile Girici de yakından takip etti.

 

 

DERECEYE GİREN SPORCULAR

A KATEGORİSİ

1-Atakan Erdoğan

2-Mert Tırak

3-Mehmet Emlek

En iyi Kadın Sporcu:İlayda Salt

 

B KATEGORİSİ

1-Engin Sarı

2-Kağan Yinanç

3-Ata Sarp Uzun

En iyi kadın sporcu:Yaprak Türkmenoğlu

 

8 YAŞ VE ALTI KATEGORİSİ

1-Ali Demirtaş

2-Beren Nisa Karabaş

3-Ali Taylan Eker

En iyi kadın sporcu:Tuğçe Özdemir

Başa dön tuşu