GENEL

Sedat Peker’in basın danışmanı Emre Olur Türkiye’ye getirildi

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in basın danışmanı Emre Olur, Birlşeik Arap Emirlikleri’nden Arnavutluk’a sınır dışı edilmişti. Başkent Tiran’da gözaltına alındığı öğrenilen Emre Olur’un bu sabah saatlerinde Türkiye’ye getirildiği bilgisi paylaşıldı. İstanbul’a getirilen Olur’un havalimanında bulunan karakolda işlemlerinin devam ettiği ve işlemlerin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüleceği bilgisine ulaşıldı.

Son dönemde yaptığı açıklamalar ve sosyal medyadaki paylaşımlarla adından sıkça bahsettiren organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in basın danışmanı Emre Olur, Arnavutluk’tan alınarak Türkiye’ye getirildi. Bu sabah saatlerinde İstanbul’a getirilen Olur’un karakoldaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

EMRE OLUR TÜRKİYE’YE GETİRİLDİ

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker adına basın açıklamaları yapan Emre Olur, bu sabah saatlerinde İstanbul’a getirildi. Birleşik Arap Emirlikleri’nden Arnavutluk’a deport edilen Emre Olur’un başkent Tiran’da gözaltına alındığı bilgisine ulaşılmıştı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan gazeteci Erk Acarer, Emre Olur’un 3 gün önce Arnavutluk’tan Birleşik Arap Emirlikleri’ne geçtiğini, oturum işlemleri yapılmayan Olur’un tekrar Arnavutluk’a gönderildiğini aktardı.

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN AÇIKLAMA GELDİ

Emre Olur’un Arnavutluk’tan alınarak Türkiye’ye getirilmesi ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Emniyet Genel Müdürlüğü, Olur’un Arnavutluk Tiran’a giden İnterpol ve KOM Daire Başkanlığı görevlileri tarafından 18 Eylül 2022 (bugün) saat 06.30’da Tiran’dan teslim alınarak sorgulama ve adli işlemleri için İstanbul Havalimanı’nda İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim edildiğini aktardı.

Başa dön tuşu