MEDYA

Selin Ciğerci’nin yeni sevgilisi Asil Cengiz hakkında şok iddia! Gizemli sevgilinin eski nişanlısı bombaladı: “Bana borcu var”

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, Merve Boluğur’un düğününe gizemli sevgilisiyle katılmıştı. Sevgilisi ile basın mensuplarına poz veren Selin Ciğerci yanındaki kişinin kimliğini açıklamak istememişti.

Selin ciğerci’nin yeni sevgilisinin adının Asil Cengiz olduğu ortaya çıktı. Asil Cengiz’in eski nişanlısı sosyal medya üzerinden bombaladı. Instagram’da, @dizimagazingundemi isimli sayfanın paylaşımına yorum yapan muallabelike isimli kullanıcı, Sadece Selin Ciğerci’nin yeni sevgilisinin ismini açıklamakla kalmadı aynı zamanda kendisine borcu olduğunu da söyledi.

SELİN CİĞERCİ’NİN YENİ SEVGİLİSİ ASİL CENGİZ KİMDİR?

Ünlü sosyal medya fenomeni Selin ciğerci Gökhan Çıra dan Boşandıktan sonra kalbinin kapılarını bir kez daha açığı arttı. Selin Ciğerci oyuncu Merve Boluğur’un düğününe yeni sevgilisi ile birlikte katıldı. Sevgilisiyle düğünde basın mensuplarına poz veren Selin Ciğerci yanındaki Beyefendinin ismini açıklamaktan kaçındı. Selin Ciğerci’nin yeni sevgilisi kim sorularının yanıtı merak edilirken bugün gizemli sevgilinin kimliği ortaya çıktı.

ESKİ NİŞANLISI İFŞA ETTİ

Sosyal medyada muallabelike isimli kullanıcı @dizimagazingundemi isimli sayfada Selin Ciğerci ve yeni sevgilisinin fotoğraflarının altına yorum yaptı. Sosyal medya kullanıcısı 600 Cengiz’in eski nişanlısı olduğunu belirtirken “Ben vereyim: Asil Cengiz. Benim eski Nişanlım ve bana borcu var ve Mesajlarıma Artık cevap vermiyor Selin’le çıktığından beri Güleyim mi Ağlayayım mı, bilemedim ifadelerini kullandı.

SELİN CİĞERCİ İSMİNİ AÇIKLAMAMIŞTI

Merve Boluğur ve Mert Aydın’ın önceki gün yapılan düğünleri ne Selin Ciğerci yanında yeni sevgilisi ile birlikte katılmıştı. Sevgilisiyle el ele düğüne gelen Selin Ciğerci İçeride de samimi görüntüler vermeye devam etmişti. Ünlü sosyal medya fenomeni her ne kadar basın mensuplarına sevgilisi ile birlikte poz verse de ismini açıklamaktan kaçınmıştı.

Başa dön tuşu