SPOR

Sercan Yıldırım Bursaspor’a geri dönüyor

Bir döneme damgasını vuran ünlü futbolcu Sercan Yıldırım, katıldığı Survivor yarışmasıyla da adından sıkça bahsettirmişti. Eski futbolcunun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ise herkesi heyecanlandırdı. Bursaspor’da forma giyen ve attığı gollerle takımına katkı sağlayan Yıldırım’ın yaptığı paylaşım merak uyandırdı. Aktif futbolculuk kariyerine ara veren Sercan Yıldırım’ın bu kez bambaşka bir hamleyle futbola geri döneceği konuşuluyor.

Sosyal medya hesabından başlattığı anket ile gündeme gelen ve herkesi heyecanlandıran Sercan Yıldırım, ‘Kongre kararı alındıktan sonra Bursaspor Başkanı kim olmalı?’ sorusunu sordu. Ankette Ali Ay, Ömer Furkan Banaz ve İlhan Uslu’yu aday olarak gösterirken kendisini de adaylar arasına ekledi. Yıldırım’ın bu paylaşımı adaylığını açıklayacağı şeklinde yorumlandı.

BİR DÖNEME DAMGA VURMUŞTU

Bir döneme damgasını vuran eski futbolcu Sercan Yıldırım, Bursaspor’da forma giydiği dönem attığı efsane gollerle sık sık spor manşetlerinin en üst sıralarına adını yazdırmıştı. Son olarak Fatih Karagümrük’te forma giyen ve aktif futbolculuk kariyerine ara verme kararı alan Yıldırım, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği fenomen yarışma programı Survivor’a katılmıştı. Survivor’da gösterdiği başarılı performansla gündemden düşmeyen ünlü futbolcu özel hayatıyla da sık sık gündemde yer almıştı.

GALATASARAY’DA FORMA GİYDİ

2011 yılında Galatasaray’a transfer olan başarılı forvet oyuncusu, Balıkesirspor ve Sivasspor’da da forma giydi. Süper Lig’de Galatasaray ve Bursaspor’da 1’er kez şampiyonluk sevinci yaşayan deneyimli futbolcu, taraftarların hafızasına kazındı. Sercan Yıldırım, bu kez bambaşka bir hamleyle futbola geri dönecek. Sosyal medya hesabından yaptığı başkanlık anketi gündeme bomba gibi düştü.

BURSASPOR BAŞKANLIĞINA ADAY MI OLUYOR?

Sercan Yıldırım’ın eski takımı Bursaspor için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündem oldu. Heyecanlandıran paylaşımda, ‘Kongre kararı alındıktan sonra Bursaspor Başkanı kim olmalı?’ anketini başlatan ve Yıldırım, Ali Ay, Ömer Faruk Banaz ve İlhan Uslu’yu aday gösteren eski Milli futbolcu, adaylar arasına kendisini de ekledi. Anket sonucuna göre 15.758 oyun 81,3’ünü Sercan Yıldırım aldı. Yaptığı paylaşımla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan Yıldırım’ın kısa süre içerisinde Bursaspor Başkanlığı’na adaylığını duyuracağı konuşuluyor. Bursasporlu taraftarlar ise ‘Şampiyon kulübün yeni başkanı’ şeklinde yorumlarla Sercan Yıldırım’a destek verdi.

 

Başa dön tuşu