MEDYA

Seren Serengil bombayı patlattı: Mehmet Dinçerler’in değişik cinsel fantezileri varmış

Ünlü şarkıcı Hadis’nin boşanma davası açtığı eşi Mehmet Dinçerler, son günlerde çok konuşulacak iddialarla gündeme gelmeye devam ediyor. Dinçerler’in geçmiş tarihlerde attığı tweetlerinin gündem olmasının ardından ünlü iş insanı sosyal medya hesaplarını kapatmıştı. Beyaz TV ekranlarında yyaınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil ise Dinçerler hakkında gündem olan bir iddia ortaya attı.

Serengil’in Dinçderler’le ilgili olay yaratan iddiası kısa sürede gündem olurken söz konusu iddia herkesi şaşkına çevirdi. Söylemezsem Olmaz sunucusu Seren Serengil, Dinçerler’in değişik cinsel fantezileri olduğu hakkında duyumlar aldığını öne sürdü. Kısa sürede gündem olan bu iddia ile ilgili sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapıldı. Serengil’in Dinçerler ile ilgili kendisine gelen iddiaları canlı yayında söylemeye çekindiği anlar da günün en çok konuşulan konusu oldu.

SEREN SERENGİL’DEN BOMBA İDDİA

Geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız nikah masasına oturan Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti evliliklerini de gözlerden uzak yaşıyorlardı. Ancak son dönemde evliliklerinin bittiğine ve boşanacaklarına dair iddialar magazin gündemine gelmeye başladı. Söz konusu iddiaların ardından ünlü çiftten Hadise sessizliğini bozdu ve Mehmet Dinçerler’e boşanma davası açtığını duyurdu. Boşanma açıklamasının ardından ünlü iş insanı ile ilgili bomba iddialar da peş peşe geldi. Ancak bu iddialardan en çok konuşulanı Söylemezsem Olmaz sunucusu Seren Serengil’in iddiası oldu. Canlı yayında Dinçerler ile ilgili öyle bir iddiada bulundu ki duyanların ağzı açık kaldı.

‘DEĞİŞİK CİNSEL FANTEZİLERİ VARMIŞ’

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil, Hadise’nin boşanma davası açtığı eşi Mehmet Dinçeler ile ilgili bomba bir iddia ortaya attı. Canlı yayında açıklamalarda bulunan Serengil, ‘Çok çirkin şeyler geliyor. Bunu nasıl söylerim size bilmiyorum. O kadar acayip şeyler geliyor ki bunu televizyonda söyleyebilmem mümkün değil. Mehmet ile ilgili. Mehmet’in farklı farklı şeyler geliyor.’ dedi. Serengil’in bu açıklamalarının ardından programın bir diğer sunucusu Arto ise ‘Değişik fantezileri mi var diyorlar?’ sorusunu sordu. Bu soru üzerine Serengil, ‘Öyle söylüyorlar evet. Bu bir iddia tabi. Mehmet’in değişik değişik fantezileri varmış cinsel olarak. Bunlar iddia tabii ki.’ ifadelerini kullandı.

Başa dön tuşu