MEDYA

Seren Serengil Şeyma Subaşı’nı ifşa etti! Şeyma Subaşı şimdi yandı, Acun artık Melisa’yı da elinden alır! Peki Şeyma ne içiyor?

Şeyma Subaşı ifşa görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düştü. Seren Serengil o görüntüleri paylaştı, ortalık karıştı. Peki, Şeyma ne içiyor?

Şeyma Subaşı ifşa görüntüleri sosyal medyayı adeta çalkaladı. Seren Serengil sosyal medya hesabının hikaye bölümünden Şeyma Subaşı’nın gizli çekilmiş görüntülerini paylaştı. Söylemezsem olmaz sunucularından Seren Serengil, Görüntülerin sadece kendilerinde olduğunu belirterek Şeyma’nın ne içtiğini canlı yayında konuşacaklarını söyledi. Ancak kısa süre içinde sosyal medyaya düşen görüntüler adeta elden ele yayıldı. Peki, Şeyma Subaşı Ne içiyor? Şeyma Subaşı uyuşturucu mu kullanıyor?

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı sık sık özel hayatı ile Gündem oluyor. Sevgilisi Meedo ile yeniden barışan Şeyma, bu defa skandal bir olayla gündemde. Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil virgülü Şeyma Subaşı’nın uyuşturucu kullandığını iddia ettiği anlara ilişkin bir video yayınladı. Seren Serengil Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştığı Bu videoda detayları canlı yayında konuşacaklarını söyledi. Ancak videonun sosyal medyaya düşmesi ile birlikte ortalık bir anda karıştı. Şeyma Subaşı’nın o anları elden ele yayılırken Acun Ilıcalı’nın bu durumda nasıl bir hamle yapacağı ise merak konusu oldu.

ŞEYMA NE İÇİYOR?

Kısa süre içerisinde “Şeyma ne içiyor” sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Sevgilisi ile birlikte Yurt dışında olduğu iddia edilen özel bir partide burnundan bir madde aldığı görülen Şeyma Subaşı’nın uyuşturucu kullandığı iddia ediliyor. Hata birçok sosyal medya kullanıcısı Şeyma Subaşı’nın bu enerjisinin de oradan geldiğini söylüyor. Peki, şimdi ne olacak? Görüntülerin ortaya çıkması sonrasında Acun Ilıcalı kızı Melisa’yı Şeyma’dan alacak mı?

MELİSA’NIN VELAYETİNİ BÖYLE KAYBETMİŞTİ

Şeyma Subaşı’nın ifşa olan görüntüleri sonrasında akıllara yıllar önce Melisa’nın velayetini kaybettiği olay geldi. O dönem Şeyma Subaşı’nın evde arkadaşları ile bir partide uyuşturucu madde kullandığı Melisa’nın da farkında olmadan bu maddeyi alarak hastanelik olduğu iddia edilmişti. Bunun üzerine Acun Ilıcalı velayet davası açılmış ve kızının velayetini almıştı. Şeyma Subaşı kızı ile rahatlıkla görüşüyor ancak ortaya çıkan bu görüntüler sonrasında Acun Ilıcalı’nın ne yapacağını tahmin etmek zor değil. Üstelik Şeyma Subaşı uyuşturucu madde kullandığı anlarda Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi de yanında.

GÖRÜNTÜLERE ALDIRMADAN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARINA DEVAM ETTİ

Seren Serengil’in ifşa ettiği Şeyma Subaşı uyuşturucu görüntüleri sonrasında sosyal medya fenomenin açıklama yapacağı merak konusu olmuştu. Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan Şeyma Subaşı, bir süre sessiz kaldı ancak Ondan sonrasında ise kızı Melisa ile video paylaşmaya devam etti. Henüz o görüntülere ilişkin ise Şeyma Subaşı’ndan bir açıklama gelmedi.

SEREN SERENGİL HER ŞEYİNİ İFŞA ETTİ

Söylemezsem Olmaz programında yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine toplayan Seren Serengil bu defa Şeyma Subaşı uyuşturucu videosunu iddia etti. Seren Serengil Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda “Şeyma ne içiyor” diye sordu. Ünlü sunucu Söylemezsem Olmaz programının bugünkü canlı yayınında her şeyi anlatacaklarını da sözlerine ekledi.

Başa dön tuşu