MEDYA

Serhan Arslan ile Nazlı Ceren Köksal çiftinin düğününden kareler

Bir döneme damgasını vuran sevilen dizi Hayat Bilgisi’nde ‘Kopil’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Serhan Arslan, modacı sevgilisi Nazlı Ceren Köksal ile evlendi. Kopil rolüyle hafızalara kazınan sevilen oyuncu Serhan Arslan’ın düğününden ilk kareler de geldi. Uzun bir süredir aşk yaşayan çiftin Atina’da nikah masasına oturduğu öğrenildi. Çiftin nikahından paylaşılan karelere beğeni ve yorum yağdı.

Hayat Bilgisi dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Kopil’e hayat veren ünlü oyuncu Serhan Arslan, uzun bir süredir aşk yaşadığı modacı sevgilisi Nazlı Ceren Köksal ile nikah masasına oturdu. Yunanistan’ın başkenti Atina’da evlenen çiftin düğününden ilk kareler de paylaşıldı. Çiftin en mutlu gününden paylaşılan karelere beğeni yağdı. Nazlı Ceren Köksal’ın nikah için tercih ettiği elbise çok beğenildi.

HAYAT BİLGİSİ’NİN KOPİL’İ EVLENDİ

Bir döneme damgasını vuran gençlik dizisi Hayat Bilgisi’nde Kopil karakterine hayat veren ünlü oyuncu Serhan Arslan evlendi. Cennet Mahallesi ve Yahşi Cazibe gibi başarılı projelerde de yer alan Serhan Arslan’ın Hayat Bilgisi’nde canlandırdığı Kopil karakteri ise ayrı bir sevilmiş ve hafızalara kazınmıştı. Serhan Arslan, uzun bir süredir aşk yaşadığı modacı sevgilisi Nazlı Ceren Köksal ile hayatını birleştirdi.

NİKAHTAN İLK KARELER GELDİ

Serhan Arslan ve Nazlı Ceren Köksal’ıan Yunanistan’ın başkenti Atina’da aileleri ve yakın dostlarının katılımıyla kıyılan nikahlarından ilk kareler geldi. Nazlı Ceren Köksal’ın nikah için tercih ettiği elbise çok beğenilirken çiftin nikah düğün fotoğraflarına da beğeni ve yorum yağdı.

SERHAN ARSLAN KİMDİR?

15 Ocak 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Serhan Arslan, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü’nden mezun olan Arslan, henüz 8 yaşındayken oyunculuğa adım attı. San Francisco’da, The Actors Center of San Francisco’da çalıştı. Berlin Film Festival/Berlinale Talent Campus’e Türkiye’den seçilen ilk oyuncu oldu. Bir döneme damga vuran sevilen dizi Hayat Bilgisi’nde ‘Kopil’ karakteri ile izleyici karşısına çıktı ve çok sevildi. Arslan, Cennet Mahallesi, Yahşi Cazibe, Akasya Durağı ve Emret Komutanım gibi başarılı projelerde de rol aldı.

 

Başa dön tuşu