MEDYA

Mahkum Dizisinden Kötü Haber! Final Geliyor!

Mahkum dizisinin yeni sezonda aldığı reyting sonuçları final haberini garantiledi. Mahkum final mi yapacak? Mahkum final bölümü ne zaman?

Fox TV’nin geçtiğimiz sezona damga vuran dizisi Mahkum yeni sezonda adeta hüsrana uğradı.

Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Hayal Köseoğlu ve Melike İpek Yalova’nın yer aldığı Güney Kore dizisinden uyarlanan Mahkum geçtiğimiz sezon perşembe gününe damga vurmuş ve aldığı reytinglerle Kanal D’nin Camdaki Kız dizisini dahi geride bırakmayı başarmıştı.

Orijinal senaryonun tek sezon olduğu Mahkum dizisi uzatılarak yeni sezona hazırlanmıştı. Mahkum dizisinin yeni sezonunda diziye yeni karakterler, yeni oyuncular ve yeni hikayeler dahil edilmişti. Ancak Mahkum dizisi bu sezon adeta hayal kırıklığı yaşadı. Bu yaza damga vuran Show TV’nin Gani Müjde imzalı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi perşembe akşamları büyük başarı göstererek ilk 3 sırasını korumayı başardı.

Atv’nin yeni dizisi Aldatmak da başarılı bir giriş yaparak Mahkum dizisinin yine geride bıraktı. Mahkum dizisi yeni sezon da iki haftadır giderek düşmeye devam etti. Dün akşam yayınlanan Mahkum yeni bölümü Total’de 13 AB’de ise 9. olabildi.

22 Eylül 2022 Mahkum 26. bölümündeki reyting oranları yeni sezonun çok sürmeyeceğini gösterdi. Mahkum dizisi bu oranlarla Fox Tv’de finalden kaçamayacak gibi görünüyor. Mahkum dizisinin önümüzdeki haftalarda final yapması bekleniyor.

Dün akşam Total’de 8 AB’de 2 olurken, Gelsin Hayat Bildiği Gibi Total’de 3 AB’de 5. sırada yer alarak büyük başarı gösterdi. Yeni dizi Aldatmak ise Total’de 2 AB’de 7. sırada iyi bir giriş yaptı.

Başa dön tuşu