MEDYA

Seversin dizisi final tarihi belli oldu

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Seversin’in hayranları final iddialarıyla büyük bir üzüntü yaşamıştı. Dizinin final yapacağı ve ekrana veda edeceğine dair iddialar dizinin yakın takipçilerini bir hayli üzerken final tarihi ile ilgili araştırmalar da başladı. Yayınlandığı günden bu yana çok konuşulan dizinin final tarihi belli oldu. Yaz aylarında başlayan ve kısa sürede kendisini sevdiren dizinin ekrana veda etmeye hazırlandığı öğrenildi. Dizinin hayranları ise Seversin’in final tarihini yoğun bir şekilde araştırmaya başladı.

Final bölümüyle ekrana veda etmeye hazırlanan Seversin dizisi ile ilgili araştırmalar sürüyor. Final iddialarının gündeme gelmesinin ardından dizinin yakın takipçileri bu iddiaların doğruluğunu araştırmaya başlamıştı. Seversin hayranlarını üzen haber geldi ve dizinin yakın bir tarihte final yaparak ekranlara veda edeceği öğrenildi. Peki, Seversin dizisi final bölümü ne zaman? Seversin bitiyor mu, final mi yapıyor? Seversin neden final yapıyor? İşte Seversin final tarihi ve tüm merak edilenler…

SEVERSİN FİNAL YAPIYOR

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla yaz aylarından bu yana izleyiciyi ekrana kilitleyen Seversin dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Başrollerinde İlayda Alişan ile Burak Yörük’ün yer aldığı Seversin dizisinin yakın tarihte yayın günü değişmiş ve Pazartesi akşamları ekrana gelen dizi Perşembe akşamları ekrana gelmeye başlamıştı. Ancak dizinin yapımcılarından final kararı geldi.

SEVERSİN FİNAL NE ZAMAN?

Günü değişen Seversin dizisinin istenilen izlenme oranına ulaşamadığı ve bu yüzden final kararı alındığı öğrenildi. Seversin, 17 Ekim 2022 tarihinde yayınlanacak final bölümüyle ekrana veda edecek.

SEVERSİN DİZİSİ OYUNCU KADROSU

– İlayda Alişan

– Burak Yörük

– Zeynep Kankonde

– Nergis Kumbasar

– Ceren Taşçı

– Halil İbrahim Kurum

– Ozan Dağgez

– Ergül Miray Şahin

– İlkin Tüfekçi

– Atakan Yılmaz

– Hazal Benli

– Elif Çapkın

– Ceren Yıldırım

– Nihayet Şahin

– Yağmur Gurur

Başa dön tuşu