SANAT

Şevval Sam Adanalılara muhteşem bir gece yaşattı

KÜLTÜR-SANAT KENTİ OLAN ADANA’YI FESTİVALLER KENTİ YAPACAĞIZ

Adanalıların yoğun ilgi gösterdiği konseri izleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hemşehrileri iyi olduğu sürece kendisinin de iyi olduğunu belirterek, “Size en iyi günleri yaşatmak, en iyi sanatçıları getirmek, en iyi organizasyonları yapmak ve Adana’yı layık olduğu seviyeye çıkarmak için göreve geldik. Adana zaten sanatın ve kültürün kentiydi, biz Adana’yı festivaller kenti de yapacağız” dedi.

 

ADANA KADINI ÖZGÜRLÜĞÜNE ENGEL KOYDURTMAZ

Konser alanında çoğunluğu kadın olan gençleri görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, “Adana’nın kadınları; ‘Enginlere sığmam taşarım, hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım. Özgürlüğüme asla engel koydurtmam’ der. Bağımsızlık bizim karakterimizdir. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, ‘Bağımsızlık bizim karakterimizdir’ demiştir. Biz de onun yolundayız. Bu kardeşiniz sizi canından çok seviyor” diye konuştu.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı çok sevdiklerini belirten Şevval Sam, birbirinden güzel şarkılarıyla Adanalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Başa dön tuşu